Zvezde Granda: ispala Biljana Sečivanović!

Sinoć je u ZG bilo prilično uzbudljivo. Ne znam šta se desilo sa devojkama, ali uopšte nisu bile na „nivou zadatka“, jer je strah na bini, falširanje i ostalo glavna odlika sinoćne emisije Zvezde Granda. Na žalost ispala je Biljana Sečivanović iz Mrčajevaca. Ali ona neće dugo čekati na novu priliku, jer će imati  šansu da se vrati u takmičenje kroz baraž koji se odigrava 28. marta.

biljana-secivanovic

Inače moram prokomentarisati izgled devojaka iz sinoćne emisije. Milena Ćeranić, koja je meni lično  jako simpatična, imala je neki rep na vrh glave, tako da smo se sa njenom frizurom vratili u osamdesete godine. Stajling joj je bio očajan i na bini je izgledala pogubljeno i koliko sam ja čula to se prenelo i na njeno pevanje. Šteta! Za razliku od nje jedina devojka koja je sinoć odlično izgledala bila je Aleksandra Bursać. Aleksandra je u zlatkastoj mini haljini i sa ispeglanom dugom kosom izgledala kao prava holivudska zvezda. Žao mi je što takve pohvale nemam i za njen glas, koji sinoć ne znam iz kojih razloga nije zvučao dobro. Da li je izabrala pogršnu pesmu ili jednostavno nije bilo njeno veče, to stvarno ne bih znala… Jelena Kostov je takođe imala zanimljiv stajling i u pink haljini je bila stvarno upečatljiva. Ko se vama najviše svideo u sinoćnoj emisiji Zvezda Granda?

73 Responses

 1. najbolji su aleksandra i jovan a topalko i svetlana tanasic su najgori i nemajublage o pevanju a bilja je trebala ostati a topalko ili svetlana ispasti

 2. Ja imam faborite a to Psu Joca i Jelena Kostov,pre sam navijala za Milena Ceranic.Moje bake navijaju za Slobu i Sasu.JOCO JELENA NAJBOLJI STE.

 3. Ja imam faborite a to su Joca i Jelena Kostov,pre sam navijala za Milenu Ceranic.Moje bake navijaju za Slobu i Sasu.JOCO JELENA NAJBOLJI STE.

 4. Moji favoriti su joca,jelena i sasa kapor naravno svi su extra nadam se da ce se bilja vratiti u barazu.pozzzzzzz!!!!!!!

 5. Jelena Kostov je legenda. A, Zoky, što te zanima kolikoo je visoka?Jelena, samo naprijed, uz tebe smo, do Arene.Djevojka je predivna, ne folira se, kulturna i pri zemlji…..

 6. JAKO MI JE ŽAO BILJE,KER JE OD POČETKA BILA MOJ FAVORIT.SAMO NAPRED BILJO,IDEMO DALJE!

 7. jeca u arenu zajedno sa slobom daretom i nesom koji se wraca iz baraza

 8. E pa stvarno Milena Ceranic je stvarno extra devojka i dobro peva ali se ono vece obukla kao Jasmin iz Aladina!!!

 9. BILJO ZAO MI JE STO SI ISPALA.AKO OVO PROCITAS POLJUBI SVOJE DETE ZA MENE

 10. meni je zao jer bilja dobro peva lepo izgleda ime lepo seksi i gracijozno telo inace je moja miljenica jedino sto sada mogu reci da sam zaljubljen u bilju i svuda trazim njen broj mobilnog da bi se neki put kad je slobodna culi ali sada kad joj pisem komentar evo joj broj 0612066718 ja se zovem aleksandar i broj sam dao bilji jer zelim sa njom da se smuvam ja sam iz kragujevca a znam da ona zivi u mrcevcima .ako neda broj neka mi da barem mail adresu aleksandar zaric.

 11. bas koll haljina ali glas je jos bolji kiss naj bolja si veruj mi biljo

 12. I see a lot of interesting posts on your blog. You
  have to spend a lot of time writing, i know how to save you
  a lot of time, there is a tool that creates unique, SEO friendly posts in couple of
  seconds, just type in google – laranita’s free content
  source

 13. I read a lot of interesting posts here. Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you
  a lot of work, there is an online tool that creates readable,
  google friendly articles in minutes, just type in google – laranitas free content source

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI