in

Zvezde Granda: ispala Biljana Sečivanović!


Sinoć je u ZG bilo prilično uzbudljivo. Ne znam šta se desilo sa devojkama, ali uopšte nisu bile na „nivou zadatka“, jer je strah na bini, falširanje i ostalo glavna odlika sinoćne emisije Zvezde Granda. Na žalost ispala je Biljana Sečivanović iz Mrčajevaca. Ali ona neće dugo čekati na novu priliku, jer će imati  šansu da se vrati u takmičenje kroz baraž koji se odigrava 28. marta.

biljana-secivanovic

Inače moram prokomentarisati izgled devojaka iz sinoćne emisije. Milena Ćeranić, koja je meni lično  jako simpatična, imala je neki rep na vrh glave, tako da smo se sa njenom frizurom vratili u osamdesete godine. Stajling joj je bio očajan i na bini je izgledala pogubljeno i koliko sam ja čula to se prenelo i na njeno pevanje. Šteta!

Za razliku od nje jedina devojka koja je sinoć odlično izgledala bila je Aleksandra Bursać. Aleksandra je u zlatkastoj mini haljini i sa ispeglanom dugom kosom izgledala kao prava holivudska zvezda. Žao mi je što takve pohvale nemam i za njen glas, koji sinoć ne znam iz kojih razloga nije zvučao dobro. Da li je izabrala pogršnu pesmu ili jednostavno nije bilo njeno veče, to stvarno ne bih znala… Jelena Kostov je takođe imala zanimljiv stajling i u pink haljini je bila stvarno upečatljiva.

Ko se vama najviše svideo u sinoćnoj emisiji Zvezda Granda?