Zvezde Granda opet na Beoviziji!

Poput studenata Operacije Trijumf, jedno slično takmičenje samo sa narodnjačkim predznakom šalje svoje „pulene“ na Beoviziju! Da vas podsetim da ovo nije prvi put da Zvezde Granda pokušavaju da stignu do Eurosonga. Pesmu Tamo daleko pre dve godine  izvodili su finalisti prve sezone Zvezde Granda, i postala je veliki hit, ali je povučena sa takmičenja. Ovog puta na takmičenje opet ide ekipa prvog serijala i to će biti četverac: Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Nemanja Nikolić i Darko Filipović. Pesma koja se sprema za njih biće po ugledu na veliki hit Rode će se opet vratiti, koji izvode takođe „zvezdice“ Dušan Svilar, Milan Stanković, Milan Dinčić, Nemanja Stevanović. Pa, srećno momci! izvar. Alo!

12 Responses

  1. kad uporedimo sa onim ljudima koji idu iz operacije trijumg moje misljenje je da su djole,nikola,sajko i vuki daleko kvalitetniji,energicniji,sveziji…nadam se ipak da cemo se okrenuti malo kvalitetnijoj muzici

  2. al ovaj drugi sa leva(darko ili kako vec)ima neku odvratnu facu boze sacuvaj.

  3. SRAMOTA!!!!!OVO ME JE DO SADA NAJVISE RAZLJUTILO!!!!ZABAVAN DOGADJAJ,A NARODNJACI NA NJEMU????NE MOGU DA VERUJEM GDE IDE OVA ZEMLJA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI