Prati nas

Aca Lukac: Zašto sam ja morao u zatvor a Luka Lazukić ne mora?

Vesti

Aca Lukac: Zašto sam ja morao u zatvor a Luka Lazukić ne mora?

Aca Lukas je iskazao nezadovoljstvo i nepravdu jer su njemu rekli da mora da se brani iz pritvora nakon napada na suprugu, dok Lazukić sme da se brani sa slobonde

Lukas je za porodično nasilje optužen u septembru 2017. godine ESPRESO

Ovih dana mediji bruje nakon što je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Kroz sličnu dramu je prošao i Aca Lukas, nakon što ga je Sonja Vuksanović početkom septembra optužila da ju je tukao nakon verbalnog okršaja koji su imali. A pošto je Luka pušten da se brani sa slobode, slavni pevač se pita zbog čega to pravo nije bilo dozvoljeno i njemu.

Naime, Lukas  je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu nakon drame zbog porodičnog nasilja morao da prizna krivicu kako ne bi u zatvoru dočekao suđenje.

”Kada se desio slučaj sa mnom, za koji svi vrlo dobro znaju, i za koji ja i sada i uvek tvrdim pred Bogom da pipnuo nisam svoju suprugu, nego da sam klasično namešten. Dakle, kada se to desilo i kada sam ja u policiji davao izjavu, rečeno mi je doslovce: “Iz Trećeg tužilaštva je dat nalog i insistira se da Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović, mora da dobije pritvor 30 dana i da ide u CZ”! Pitam tužilaštvo i sudije i sve predsednike sudova, i sve pravnike u ovoj zemlji – koja je razlika između mene i Luke Lazukića, supruga Nataše Bekvalac, pa je on pušten da se brani sa slobode, a ja sam morao da priznam krivicu koju nemam, jer je to bila jedina mogućnost da ne idem direktno u pritvor u Centralni zatvor’’, rekao je Lukas za Telegraf pa dodao:

‘’Razlike, doduše, ima! Njegova supruga ima vidljive povrede, a moja nije imala ništa, čak je i različite iskaze davala i skoro pa evidentno je bilo da sam ja nevin, što bih tokom suđenja i dokazao! Ali krivicu sam bio prinuđen da priznam, jer mi je jedina alternativa bila Centralni zatvor! Zašto Lazukić nije u pritvoru, nego je pušten da se brani sa slobode?’’, priča pevač.

Lukas je potom obećao da neće odustati dk ne istera istinu na čistinu i ne sazna zbog čega je diskriminisan.loading...
6 komentara

6 Comments

 1. k

  17. 04. 2018. at 15:31

  verovatno je popusio sudiji, kad moze zenu u carski rez da sutira taj je spreman na sve

 2. KRSTINJA

  17. 04. 2018. at 15:51

  ZATO STO SI NARKOMAN I ALKOHOLICAR…ETO

 3. Roxy

  17. 04. 2018. at 18:23

  Zato Aco, sto kad se radi o ovakvim stvarima, nije shodno zivkati poznanike, i praviti se prepametan, vec uzmes najskupljeg i najuvezanijeg advokata, i branis se sa slobode. Isto kao i svuda u svetu.

 4. lulu

  18. 04. 2018. at 08:30

  Aco, ma ti si nevin kao rosa u proleće. Tebe, ovog Lazukića, Adila i ostale junačine koji tuku žene treba staviti u ring sa momcima koji imaju 2,02 metra i dovoljno mišića da vas pokidaju kao što zec pokida kupus. Hoćeš da budeš nasilan, budi brate mili sa sebi ravnima, pa se tuci do mile volje. Ali na žene dići ruku, to baš ne ide. Nego ako se ikad desi da ne daj bože na tvoju kćerku neko digne ruku, e onda ćeš videti kako nije svejedno kad “junačina” kaže “nisam je ni taknuo, ona mi namešta”. Ma važi. Svi vi imate decu, a porodično nasilje koje se dešava u Srbiji uzima tolike razmere, da niko nije više pošteđen.

 5. Countess

  18. 04. 2018. at 16:58

  Jao, kakva su samo nevinašca ove naše “muškarčine” sa brdovitog Balkana. To sve mirno, smjerno i povučeno, glas na ženu podigao ne bi, a kamoli ruku. Svi drže žene kao malo vode na dlanu, čim se ožene više ne izlaze, i na pamet im ne pada droga, alkohol, ili, ne daj Bože, druge žene. Poenta je da su žene zle i samo ih gaze, ni krive ni dužne. Strašno. Molim vas da pokrenemo inicijativu za Sigurnu mušku kuću, jer ovo maltretiranje slabijeg muškog pola stvarno više nema smisla. Potpuno su nezaštićeni, jadničci.

 6. Sara

  20. 04. 2018. at 05:13

  Aci nisi trebao ni da pitas, ali zato je tu Lulu, da odbrani zensku cast i muske sve po kratkom postupku,osudi na giljotinu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top