Prati nas

Adele zbog sina prekinula da koristi vatromete na koncertima

Šokantno

Adele zbog sina prekinula da koristi vatromete na koncertima

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Adele je odlučila da ukloni vatromet iz svog scenskog nastupa nakon što su ostaci istog upali u oko njenog 4-godišnjeg sina.

Naime, na probi ozvučenja sledećeg u nizu koncerata koje pevačica održava u okviru turneje Adele Live, sitne iskre vatrometa završile su u oku njenog sina Angeloa i Adele je odlučila da ih izbaci iz upotrebe do kraja svoje turneje.

Ona je govorila za medije o incidentu koji se dogodio na Domain Stadiumu u Pertu: “Sve do sinoć, imali smo u planu vatromet za vas. Moj sin je posmatrao probu iz gomile i ostaci vatrometa su mu upali u oko, pa smo ih se otarasili“, objasnila je pevačica.

Tokom koncerta, stavila je pitanje vatrometa na glasanje i upitala publiku: “Da čujem usklik ako želite vatromet“, a nakon radosnih povika fanova, nastavila je: “A da čujem ’buuuu’ ako ne želite to sr**e u svojim očima. “

Međutim, publika je ipak želela vatromet. “U redu, sredićemo nešto sledeći put“, završila je pevačica.

Poslednji koncert u okviru turneje Adele Live će se održati u njenom rodnom gradu, Londonu, u julu. Nakon završetka turneje, Adele bi volela da poradi na drugom detetu sa svojim dugogodišnjim partnerom, Simonom Koneckijem.

Adele sa svojim partnerom Simonom i njihovim sinom, Angelom (foto: Vantage News)

Adele sa svojim partnerom Simonom i njihovim sinom, Angelom (foto: Vantage News)


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top