Prati nas

Ana Nikolić konačno pronašla saradnike za novi album

Vesti

Ana Nikolić konačno pronašla saradnike za novi album

Ana će sarađivati sa kompozitorom Emine Jahović

Ana Nikolić je poslednjim albumom koji je objavila napravila pravu pometnju na javnoj sceni, a najveću pomoć je tada dobila od supruga Raste, koji joj je producirao ceo album. A upravo on je i razlog zbog kojeg novi album kasni.

Kako mesecima prenose domaći mediji, Rasta je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom, što je rezultiralo time da blokira i Anin novi album.

“Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom,” objasnio je nedavno izvor blizak ovom paru za Svet i dodaje:

“Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.”

No čekanju će uskoro doći kraj, jer je pevačica pronašla nove saradnike, pa će joj na novom albumu raditi ljudi koji su radili i album Emine Jahović.

’’Ana je revoltirana Stefanovim potezom pa je odlučila da pronađe novog kompozitora. Dugo je razmišljala ko je u poslednje vreme imao dobre pesme, jer su joj očajnički potrebni hitovi, te je angažovala Darka Dimitrova, koji je radio sa Eminom Jahović, Aleksandrom Radović, Sergejom Ćetkovićem i napravio im hitove. On je odmah pristao jer zna kakav je Anin stil i započeli su saradnju’’, otkrio je izvor blizak pevačici za Alo.


2 komentara

2 Comments

  1. Minaž

    20. 12. 2018. at 17:23

    Ana, estradna gromada od 200kg može da peva još samo svojoj Tari. Njeno vreme je prošlo.

  2. pixie

    20. 12. 2018. at 17:33

    Minaz, naravno da nije, vratice se ona zgodnija nego ikad. Ne mogu da opisem koliko mi je drago sto se udaljila od Raste i sto famozni Jala i Buba nece da joj rade album. Dimitrov je pravi pop kompozitor i ako sve bude okej, bice to jedan super kul album.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top