Prati nas

Angelina Jolie neprepoznatljiva u novoj ulozi

Foto

Angelina Jolie neprepoznatljiva u novoj ulozi

Američka glumica Angelina Jolie dobila je novu ulogu u filmu Come Away, čija radnja prethodi drugim Diznijevim filmovima, Alisi u Zemlji Čuda Petru Panu. 

Lik koga Angelina glumi u filmu se zove Rose, a glumac David Oyelowo, podelio je sliku sa seta na svom instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on

Angelina izgleda gotovo neprepoznatljivo sa plavom, uvijenom kosom, a pored nje u filmu glume i David Oyelowo, Michael Caine, Anna Chancellor i Clarke Peters.

Ovo je prva veća uloga glumice nakon njenog rastanka od Brada Pitta 2016. godine. Par se, inače, i dalje prepucava po medijima oko starateljstva nad decom. U poslednjoj rundi međusobnih optužbi para nekada poznatog kao Branđelina, Pitovi advokati kažu da je glumac od razlaza 2016. platio više od 1,3 miliona dolara za račune koje su napravili glumca i njihovo šestoro dece.

U dokumentima podnesenima sudu u Los Anđelesu stoji da je Pitt osim toga pozajmio Angelini osam miliona dolara za kupovinu kuće u kojoj sada živi. Advokatica Angeline Jolie optužila je u utorak glumca da nije platio nikakvu ”značajnu” alimentaciju u prethodnih godinu i po dana. Pitovi advokati, međutim, kažu da su te optužbe “loši pokušaji manipulacije medijima”.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top