Connect with us

Bebe Rexha: Naterali su me da moju pesmu dam Rihanni i EminemuŠokantno

Bebe Rexha: Naterali su me da moju pesmu dam Rihanni i Eminemu

(foto: Instagram/beberexha)

(foto: Instagram/beberexha)

Svi jako dobro znamo duetsku pesmu Monster, koju su zajedničkim snagama otpevali Rihanna Eminem. Međutim, postojala je jedna osoba kojoj je neverovatan uspeh ovog dueta ostavio gorak ukus.

Radi se o pevačici Bebe Rexhi, koja je 2012. godine napisala pesmu Monster kako bi se izvukla iz mračne, depresivne faze u koju je upala, budući da nije znala u kom smeru će se dalje razvijati njen život i besomučni pokušaji da postane zvezda koji nisu davali nikakve rezultate.

Tračak nade se pojavio kada je te godine snimila ovu pesmu u harlemskom studiju Stadium Red, nakon što je sa njom raskinula ugovor kuća Island Def Jam (koja sličan potencijal nekoliko godina ranije nije videla ni u Lady Gagi, te ju je, takođe, odbacila kao nekoga za koga nisu verovali da ima mesta na muzičkim top listama). Bebe Rexha je bila oduševljena činjenicom što će karijeru otpočeti duetom sa Eminemom, ali ju je dočekao hladan tuš kada su 2013. godine, pred sam izlazak pesme Monster, njeni vokali izbačeni i zamenjeni Rihanninim.

“U to doba nisam imala drugu opciju nego da im predam pesmu. Nisam imala novca da se borim sa njima, kao što me ugovor nijedne izdavačke kuće nije štitio. Nikada nisam upoznala Eminema ili razgovarala sa njim. Tako funkcioniše muzički biznis. Ipak, jako poštujem Eminema i Rihannu. Oboje su veoma iskreni i svoji u pesmama”, ispričala je Bebe Rexha u intervjuu za OK.

Ipak, nešto dobro se izrodilo iz svega toga, pa su je zapazili Nicki Minaj Martin Garrix sa kojima je snimila duete, a prošle godine smo je videli i u ulozi voditeljke MTV EMA. 

Bebe Rexha trenutno promoviše singl I Got You sa debitantskog albuma All Your Fault, Pt.1, koji će se naći u prodaji od 17. februara.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top