Connect with us

Beyonce pokazala savršenu figuru dva meseca nakon porođaja

Foto

Beyonce pokazala savršenu figuru dva meseca nakon porođaja

Blista (Foto: Instagram)

Samo dva meseca nakon što je rodila blizance Sir i Rumi, Beyonce je objavila fotografiju njene zadivljujuće postporođajne figure.

U iscepanom teksas šorcu i kratkom žutom topu, mama troje dece pobrala je samo pozitive komentare. Tridesetpetogodišnja pevačica je očito izgubila kilograme koje je dobila u trudnoći sa blizancima, a fanovi su bili zadivljeni njenim savršenim izgledom.

“Nemoguće da ona za mesec dana puni 36 godina!” jedan je od mnogobrojnih komentara na novi Beyoncin izgled.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Izvor je za Hollywood Life izjavio da je pevačica puna energije: “Većina novopečenih majki ima problema čak i da funkcioniše na bini, ali ne i Beyonce. Naravno, pomaže joj to što ona i Jay-Z imaju dadilje i gomilu osoblja, ali ona se odlično snalazi. Oduvek je bolje funkcionisala sa manje sna, nego mi obični smrtnici.” i dodao: “Nikada ne biste rekli da je Beyonce pre samo nekoliko nedelja rodila dva deteta. Izgubila je skoro svu težinu koju je dobila u trudnoći i izgleda odlično!” završio je insajder.

 

 

 

1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    12/08/2017 at 7:04 am

    Nikad vise ona stara. Muzika sve gora i gora…valjda je zato i rodila jer joj karijera nece dugo trajati pa da ima cime da se zanima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top