Prati nas

Brat Amy Winehouse: ‘Odrastanje sa Amy’

Muzika

Brat Amy Winehouse: ‘Odrastanje sa Amy’

Slavna pevačica nosila se sa previše problema

Amy Winehouse, engleska pevačica koje je preminula pre skoro dve godine, bila je jedna od najvećih umetnica našeg vremena. U intervjuu za Observer stariji brat pokojne pevačice ispričao je kako je bilo živeti sa Amy i šta misli da bi je uskoro svakako ubilo.

Povodm otvaranja izložbe pod nazivom Amy Winehouse: Porodični porteret Alex Winehouse je po prvi put, nakon sestrine smrti, dao intervju gde je govorio o njoj. ”Šta god da se desi u životu, koliko god da postanete slavni vi ste potekli odnekle. Čime god da se bavite ne možete da zaboravite da vas poreklo čini onim što jeste. Amy to nikada nije zaboravila.”

Alex je nastavio: ”Bila je naporna, iritantna, ali je takođe bila neverovatno velikodušna i brižna. Uradila bi sve za bilo koga, stvarno bi. Bila je odana kao sestra, kao ćerka i kao prijatelj.” Cilj izložbe jeste da se Amy predstavi onakvom kakva je bila privatno: normalna osoba iz normalne jevrejske porodice.

Kao tinejdžerka imala je problem u ishrani koji nikada nije prevazišla. Povraćala bi hranu koju bi pojela. ”To nije neko otkriće, to ste mogli da pogodite čim je vidite. Imala je bulimiju, a da nije, bila bi psihički jača. Njen problem je bio veliki. Svakako bi uskoro umrla, jer nije tako mogla još dugo. To je strašno”- iskren je Alex.

Amy Winehouse umrla je u 27. godini, a u svojoj kratkoj muzičkoj karijeri osvojila je mnogo nagrada. Njen drugi album Back to Black je najprodavaniji album XXI veka u Velikoj Britaniji! Odlazak njenog neobičnog i fenomenalnog vokala napravio je ogromnu prazninu na svetskoj, muzičkoj sceni koju pretpostavljamo da niko neće nadoknaditi na taj način.

Amy Winehouse Fondaciju osnovala je njena porodica, u želji da mladima predoči strašne posledice koje donose alkohol i droga.

D. J. / Tracara.com

 3 komentara

3 Comments

 1. MC

  24/06/2013 at 6:08 pm

  Pa bit’ poznat, pa ne bit’ vala.

 2. Britney

  24/06/2013 at 7:26 pm

  Ok su ove izjave, ali njegov otac je koristio samo da neko apomene Amy da bi ga tužio. Ne znam tacno koji je dizajner kreirao robu i odrzao reviju inspirisanu njenim likom i delom, ali par dana posle toga njen otac se odmah oglasio (imao je samo negativne kritike)

 3. Annya

  24/06/2013 at 10:15 pm

  Amy :'(( Baš nedostaje :( r.i.p.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top