Connect with us

Britanci ne prestaju da pričaju o omiljenoj tijari princeze Diane, koju sada nosi Kate Middleton
Foto

Britanci ne prestaju da pričaju o omiljenoj tijari princeze Diane, koju sada nosi Kate Middleton

(foto: Dominic Lipinski/PA Wire)

(foto: Dominic Lipinski/PA Wire)

Još otkako je Kate Middleton postala vojvotkinja od Kembridža, Britnaci, poznati po svojoj ljubavi prema kraljevskoj porodici, su konačno pronašli osobu koju će voleti na isti onaj način na koji su nesebično pružali svoju naklonost princezi Diani, majci njenog supruga, princa Williama.

Mnogi su skloni da poveruju da Kate ponavlja mnoge obrasce slične onima koje je lejdi Di činila kako bi zadobila ljubav cele nacije, a oni koji pomno prate delovanje kraljevske porodice čak često vide i sličnost u stilu ove dve žene.

Upravo iz tog razloga je nastala sveopšta pomama kada je Middletonova na poslednjem portretu kraljevske porodice pozirala sa tijarom za koju je poznato da je bila omiljena princezi Diani.

Kate je uz ovu tijaru ponela i elegantnu Jenny Packham haljinu, tako da su se modni kritičari složili da je, kao i uvek, ispunila očekivanja koja imamo od jedne buduće princeze.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. k

    09/12/2016 at 5:02 pm

    who cares….

  2. Marianhel

    11/12/2016 at 4:13 pm

    Uvek me je zanimalo šta rade ovakve osobe,kakva je njihova uloga tačno i posao? Udata je za princa,ide okolo nosi krunu i šta?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top