Prati nas

Ceca potresena smrću svoje obožavateljke

Život

Ceca potresena smrću svoje obožavateljke

Pevačica je ispunila poslednju želju svom vernom fanu (foto: kurir)

Pevačica je ispunila poslednju želju svom vernom fanu (foto: arhiva)

Kristina Aćimov, čija je jedna od poslednjih želja bila da upozna svoju omiljenu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, preminula je u nedelju u svom domu.

Kristina se dugo borila s kancerom, a njeni najmiliji potrudili su se da je upoznaju sa Cecom, čiji je veliki fan bila. Oni su verovali da će joj taj trenutak dati snagu da se još jače bori za svoj život. Folk diva je prihvatila poziv emisije Sve za ljubav i posetila je Kristinu u njenom domu. Susret je bio veoma dirljiv, a Kristina je u jednom momentu zaplakala od sreće.

“Mi smo svi uz tebe. Moraš da budeš jaka zbog svoje dvoje dece. Imaš cilj, zato moraš da istraješ. Mnogo puta sam u životu pomislila da nešto neću moći i preživela sam”, ohrabrivala je Ceca teško obolelu Kristinu.

Ražnatovićeva kaže da ju je Kristinina smrt jako potresla.

“Tužna sam. Veoma mi je žao što je Kristina izgubila borbu. Iz ovoga možemo da shvatimo koliko je zdravlje važno i moramo da vodimo računa o sebi. Nadam se da će biti među anđelima”, izjavila je Ceca, prenosi Kurir.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Svichky

  31. 12. 2014. at 00:16

  jako tuzno i lep gest sa cecine strane.
  iskreno, uvek sam je smatrao satanom sa vestakim osmehom i mracnom istorijom iza sebe ali se sad zapitah…i dodjoh do zakljucka da sigurno i u njoj ima neceg dobrog. prosto ne moze svako biti potpuno zao ili dobar. istina jeste da je pravila neke odluke koji mnogi od nas osudjuju ali mi realno ne znamo njen zivot, osobe koje su u njemu i nju samu da bismo tako nekoga olako okarakterisali kao loseg coveka. ko zna…ne mozemo znati ni kako bismo se mi sami poneli na istoj putanji kao sto je njena bila a kamoli za nekog drugog da bismo sudili.

 2. Mladen

  31. 12. 2014. at 17:22

  I ja bi imao zdravje ali neznam ako ču ga dobiti ovdje kje živim.Svi bi imali samo pare,…ako nemaš umreš na kraju.

 3. Naninanaj

  31. 12. 2014. at 20:42

  jako je I mene pogodila vest, mislila sam da ce duze poziveti…srce mi jekce kad mala deca ostanu bez majke, baba nikad ne moze da zameni majku, kamoli maceha…Nek pociva u miru medju andjelima, a Ceca je pokazala svoju velicinu jer se odazvala na poziv da je poseti…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top