Prati nas

Ćema izgrizli psi lutalice!

Šokantno

Ćema izgrizli psi lutalice!

Nakon što su ga napali psi lutalice, primio tetanus! (foto: Alo)

Nakon što su ga napali psi lutalice, primio tetanus! (foto: Alo)

Pevač Amal Ćemal Ćemo samo je pukom srećom sačuvao živu glavu kada su na njega naleteli psi lutalice i zamalo ga rastrgli! 

“Ćemo je izašao da baci đubre i ujedno da prošeta po kraju u kom živi. Čim je stao kod kontejnera, ugledao je nekoliko pasa, koji su ga potom opkolili i počeli da laju na njega, ali on se trudio da ne obraća pažnju i nastavio da priča preko mobilnog telefona. Međutim, dva kera su krenula za njim i besno lajala i Ćemo je odmah uzeo motku koju je našao i počeo njome da maše, ali njih kao da je to još više razbesnelo, pa su nasrnuli na njega, a jedan iz gomile zgrabio ga je za nogu, počeo da ga grize, zarivajući mu zube u nogu”, ispričao je izvor blizak pevaču za Alo, dodajući da su Ćemu dva nepoznata pritekla u pomoć!

“Počeo je da viče, pa su mu dva nepoznata muškarca koja su ga čula pritekla u pomoć. Udruženim snagama, sva trojica nekako su uspela da rasteraju besne kerove. Tek kada su psi otišli, Ćemo je zavrnuo nogavicu od trenerke, koja je bila sva pocepana, i onda je video ugrize i rane iz kojih je curila krv. Odmah je otišao do obližnje bolnice, gde mu je ukazana prva pomoć. Nakon lekarskog pregleda, pevač je primio tetanus i uvijena mu je rana.”

Pevač je potvrdio za Alo da je napadnut i ispričao kako je došlo do nemilog događaja. “Nikada u životu se nisam plašio kučića, međutim, ovo još nisam doživeo. Bilo je strašno! Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć. Ne smem ni da zamislim šta bi mi se dogodilo da njih nije bilo”, poručio je Ćemo.

 


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. aaa

  07/12/2014 at 12:57 pm

  Primio tetanus?? Valjda antitetanus… al hajd!

 2. Born To Die

  07/12/2014 at 1:33 pm

  A i ne znam zasto mu daju protiv tetanusa, kad treba protiv besnila…

 3. Samantha

  07/12/2014 at 2:23 pm

  Ova grozna baba od čoveka….

 4. dejan

  07/12/2014 at 5:17 pm

  pa kucici pametni,videli vecu dzukelu elog nisu izujedali do koske da nista neostane od njega

 5. zeka

  08/12/2014 at 2:33 pm

  Mora kada steka slaninu u dzepu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top