Prati nas

Cher se oseća stabilno nakon smrtonosnog virusnog oboljenja

Hot!

Cher se oseća stabilno nakon smrtonosnog virusnog oboljenja

Cher-4

Kada je legendarna pevačica Cher tokom septembra otkazala nekoliko koncerata niko nije bio svestan koliko je zapravo njeno zdravstveno stanje ugroženo. Pevačica je najavila svoj povratak na scenu zakazan 9. novembra, ali i da je još uvek pod strogim lekarskim nadzorom.

Virusna infekcija od koje je obolela 68-godišnja zvezda je prilično opasna i smrtonosna. Ovo oboljenje prvo napada bubrege, a vremenom se odražava i rad ostalih vitalnih organa ukoliko se ne leči.

Na sreću, Cher se trenutno oseća dobro i već uveliko radi na fizičkim pripremama neophodnim za nastavak turneje. Ipak, pored redovnih kontrola pevačica mora tokom celog dana da nosi merač otkucaja srca kako bi se blagovremeno reagovalo u slučaju pada imuniteta.

“Jaka sam i sretna što sam živa. Želim da se zahvalim mojim obožavaocima na njihovim željama, pažnji i molitvama”, poručila je Cher i tako umanjila brigu svih onih koje je vole i nestrpljivo je očekuju u Teksasu gde se nastavlja njena turneja.5 komentara

5 Comments

 1. boba

  07/11/2014 at 12:52 am

  Posle kataklizme prezivece Ser i bubasvabe nemoj draga Ser da me razocaras, salim se naravno,drago mi je sto je dobro ,obozavam je.

 2. ivan

  07/11/2014 at 7:28 am

  pitam se kako li je to kad se osecas stabilno

 3. bassman

  07/11/2014 at 9:19 am

  Pa nije ona iz Imotskog pa da bude sretna, ko ona nasa gola babuska. Pod 2, uvek se hvatate za te lazne vesti iz najgorih tabloida, a kada ste objavili slike sa njene turneje, ili nesto o fenomenalnom albumu Closer To The Truth koji je prodao pola miliona primeraka u SAD-u bez posrske radija, sto je za umetnicu njenih godina, veliki uspeh.?? Ocekujem clanak sa puno slika novih Bob Mackie kostima posle nastavka turneje, nemojte me razocarati!

 4. Nemanja

  07/11/2014 at 9:34 am

  Slazem se sa bassman-on! Drago mi je da vidim, da nisam jedini obozavalac moje prelepotice, u Srbiji!

 5. purple rose

  07/11/2014 at 10:13 pm

  Long live the queen!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top