Prati nas

Vesti

Dženifer Aniston: “Još uvek priželjkujem da postanem Bond devojka!”

dzenifer-aniston

Pored tako uspešne karijere kakvu ima Dženifer Aniston, glumica još uvek ima neispunjenih želja što se tiče novih glumačkih izazova. Evo šta Dženi, koja je prošlog maseca napunila svoju četrdesetu godinu kaže: “Stalno dobijam zabavne, slatke uloge. Volela bih da glumim u pravom akcionom filmu. Tipa Džejms Bond. Danijel Kreg. Glamur. E to je 100% zabava.” Hmmm, slažem se.

U intervjuu za magazin Elle, gospođica Aniston je rekla da je prvi put zadovoljna svojim životom i da je prvi put spokojna i mirna. Trenutno promoviše svoj novi film Marli i ja, koji od skoro možete gledati i u našim bioskopima. Dženifer zajedno sa glumcem Oven Vilsonom glume bračni par koji u jednom trenutku odlučuju da nabave psa što njihov odnos menja u potpunosti. Glumica je oduševljena ovim ostvarenjem i kaže:  “Ono što je najbolje u vezi ovog filma je to da je priča istinita. Ali ipak ima i svoju surovu stranu, jer govori o stvarnim dešavanjima u jednom braku.”

dzenifer-aniston1 dzenifer-aniston2

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. sljokica

  04. 03. 2009. at 02:57

  To nije uloga za nju i tacka.

 2. mila

  04. 03. 2009. at 09:43

  nece joj se to nikad ostvariti, ali volela bih da je vidim u nekoj drugacijoj ulozi. ona samo glumi po nekim sladunjavim komedijicama, a kvalitetna je glumica…

 3. Jovana

  04. 03. 2009. at 11:40

  Jannifer mi je jedna od omiljenih glumica…volim je i nadam se da ce dobiti ulogu u akcionom filmu!:D

 4. Pingback: Dženifer Aniston: frizura od četrdeset hiljada funti?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top