Search
Close this search box.

A Oskar za najbolji izgled na crvenom tepihu ide…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

…Uf, ne mogu da se odlučim! I dame i gospoda su izgledali božanstveno, i ne mogu da se odlučim ko je izgledao najbolje… Možda Penelope Kruz?

Haljine, nakit,smokinzi, frizura, šminka, torbice, cipele sve je to još jedan sastavni deo svečane ceremonije nagrada Oskar. Svi su dali sve od sebe da izgledaju najbolje moguće, a ostavljam vam da sami izaberete koji je vaš omiljeni izgled sa crvenog tepiha sa ovogodišnje dodele  nagrada Oskar.

A sada još malo tračarenja! :)

Pred dodelu, najviše se šuškalo o susretu Dženifer Aniston i Anđeline Džoli, bivše i sadašnje žene Bred Pita. Pošto su na samoj ceremoniji sedele praktično sto do stola, njihovo pozdravljanje nije uslikano, ali prisutni se slažu da je odnos između njih dve bio zvaničan i uzdržan.

Ipak dok je  Dženi na bini sa Džek Blekom prezentovala nagradu za najbolji animirani film, kamera je uhvatila Anđelinu i Breda kako se slatko smeju šalama koje su ovo dvoje na sceni prosipali… I Dženifer i Anđelina su izgledale divno, i svaka je naravno došla u društvu svojih zgodnih muškaraca Bred Pita, odnosno Džon Majera.

Još jedno iznenađenje na crvenom tepihu… Sara Džesika Parker pojavila sa ni manje ni više nego sa svojim mužem Matju Broderikom, koje već mesecima razvode u američkim medijima, ali sudeći po njihovom držanju za ruke, te priče su daleko od istinitih!

Zvezde večeri definitivno su bili i Frida Pinto i Dev Patel, glavni glumci filma „Milioner iz blata“ koji je od deset nominacija odneo čak osam nagrada Oskar, od kojih je najbitnija naravno ona za najbolji film. Mladi britanski glumci indijskog porekla koji su iz potpune anonimnosti dospeli pod oko javnosti zbog ovog odličnog filma, navodno su u vezi, ali to još uvek nisu javno priznali… Stvarno su sladak par zajedno!

Eto toliko o ovogodišnjim Oskarima…

POSLEDNJE VESTI