Prati nas

Glumici prete ubistvom zbog statusa o patrijarhu

Šokantno

Glumici prete ubistvom zbog statusa o patrijarhu

Glumici su zbog statusa na Facebooku pretili smrću (foto: Instagram.com/srnalango)

Glumici su zbog statusa na Facebooku pretili smrću (foto: Instagram.com/srnalango)

Glumica Srna Lango na Facebooku je u julu izazvala pravu pometnju statusom povodom predloga da se pokojni patrijarh Pavle proglasi svecem.

Bivšoj supruzi Irfana Mensura ova inicijativa nimalo se nije dopala, te je na društvenoj mreži napisala: “Svetac jer je išao tramvajem i retko kad jeo? Možda je i češće jeo, al‘ ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu, a gradskim prevozom taljigaju svakako. O blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo da ne počinjem. Čuj svetac”.

srna-lango-facebook

Nakon ovih kritika, glumica se susrela sa oštrim pretnjama besnih građana koji nisu delili njeno mišljenje. 44-godišnja Lango saslušana je danas u policiji po nalogu Tužilaštva zbog pretnje ubistvom koju je dobila putem društvenih mreža. “Ne znam ko mi preti, ali mi nije nimalo prijatno. Nisam želela nikoga da povredim, već sam samo iznela svoj stav”, rekla je na saslušanju glumica, a prenosi Alo.

Ona je pre manje od mesec dana bila i na meti komšinice, od koje je najpre dobila preteću poruku zbog parkiranja automobila na javnom parkingu, da bi sve eskaliralo u pretnje smrću, a na kraju i u fizički napad na glumicu.

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Marko

    10/10/2016 at 9:38 pm

    Ovaj narod je retardiran. Dovoljno spojiti pretnje ubostvom i velike vernike i sledbenicima pokojnog patrijarha Pavla. A on da je bio bezgrešan ne bi se sastajao sa Arkanom i ljubio mu ruku , nekom ko je ubio na desetine ljudi.

  2. k

    11/10/2016 at 1:29 pm

    Ne znam dal je bizarenije sto jedna glumica prica o Patrijarhu Pavlu, ili sto osoba koja staje u odbranu patrijarha pravdu sporvodi pretnjama smrcu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top