Prati nas

Hailey Baldwin nije ovako zamišljala brak: Manekenki je dosta Justinove majke!

Bizarno

Hailey Baldwin nije ovako zamišljala brak: Manekenki je dosta Justinove majke!

Medenom mesecu je došao kraj!

Iako su Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin bili zajedno bez prestanka od septembra, čini se da je “medeni mesec” novopečenog bračnog para završen! Kako je izvor potvrdio, Justinova mama se uselila u njihov dom.

Hailey se trudi da bude pozitivna i da je dočeka otvorenih ruku, ali polako gubi svoje strpljenje” , tvrdi izvor. “Justinova majka se ponaša kao da je kuća njena teritorija i zauzima sve više prostora u svim aspektima njihovog života.” 

Hailey je navodno pokušala da objasni Justinu kako se novonastala situacija odvija, ali kako izvor tvrdi, obzirom da je Justin “pravi mamin sin” , on tek treba da započne konverzaciju sa svojom majkom.

Hailey se nadala da će ona i Justin provoditi romantično vreme zajedno, ali zbog gustog rasporeda, gomile obaveza i sada njegove majke, brak joj više ne deluje toliko romantično.” 

Justinova majka, Pattie Malette je nedavno na instagramu nazvala Hailey “božijim darom” , a Hailey nije odreagovala. Izvor priznaje da ne želi da se zameri Justinovoj porodici ali da joj je svega preko glave.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top