Prati nas

Haris proganja Radu i moli da mu oprosti

Vesti

Haris proganja Radu i moli da mu oprosti

Haris na sve načine pokušava da vrati Radu

Haris ne odustaje od Rade Instagram

Nakon saznanja da ju je prevario Rada Manojlović je raskinula sa Hariom Berkovićem i odlučila da ga u potpunosti izbriše iz svog života. Međutim, mladi pevač namerava da se vrati bivšoj devojci.

Naime, kako pišu domaći mediji, Haris je na sve načine pokušavao da objasni devojci da mu veza za jednu noć ništa nije značila. Naravno, Rada nije želela da mu poveruje, ali Haris ne odustaje.

”Svestan je da mnogo gubi samim tim što više nije pored Rade, koja je od početka njihove veze bila pokretač svega pozitivnog kako u njihovom odnosu, tako i u njegovoj karijeri. Uvek je bila tu za njega kao najveća podrška i oslonac, a on je uspeo da je izneveri. Sada mu uopšte nije prijatno zbog svega što je uradio i na sve moguće  načine pokušava da povrati njeno poverenje’’, rekao je izvor blizak paru.

Rada je zbog njegove upornosti bila primorana da blokira njegov broj, ali ni to joj nije pomoglo. On sada preko zajedničkih prijatelja pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Rada je šokirana činjenicom da Haris i dalje želi pomirenje. Ona ne može da veruje da se njen sada već bivši dečko ponaša kao da ništa nije uradio. Prijateljima je rekla da je on mrtav za nju, te da bi bilo najbolje da odustane od ideje o pomirenju. Ona je čvrsto rešila da ga ne želi nazad, iako je svesna da ga još voli. Sa druge strane, Haris Berković će uskoro promovisati novu pesmu, koju je posvetio Radi Manojlović a navodno je u toj numeri opisao kako je varao bivšu devojku.

‘’Nemoj da me pitaš da li sam te varao, kada sama znaš da sam bio loš dečko i greške pravio’’, stihovi su ove pesme, piše Alo.


1 komentar

1 komentar

  1. Ana

    12. 07. 2018. at 23:26

    Za to vrijeme Radmila prenosi svome dečku poruke fanova kako mu je nova pjesma super, nema sumnje ovakve vijesti im dodju kao dobra reklama hihi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top