Connect with us

HBO GO od danas dostupan u Srbiji: gledajte serije i filmove sa prevodom

Televizija

HBO GO od danas dostupan u Srbiji: gledajte serije i filmove sa prevodom

Ako ne znate gde da pogledate sve epizode serije Igra prestola sa prevodom, imamo rešenje: HBO-ova internet usluga videa na zahtev, HBO GO, od danas je dostupna svim korisnicima u Srbiji, direktno putem sajta HBOGO.rs.

Do sada je ovaj servis bio dostupan samo pretplatnicima preko kablovskih operatera, dok je kao samostalan servis mogla da se koristi u SAD-u i nekoliko evropskih zemalja. Danas se tom spisku pridružila Srbija, zajedno sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Slovenijom, Makedonijom, Bugarskom i Bosnom i Hercegovinom.

Na HBO GO možete da se pretplatite odmah, preko sajta www.HBOGO.rs. Prvi mesec je potpuno besplatan, nakon čega se usluga plaća 799 dinara mesečno.

Sve je na srpskom jeziku

Ono što je verovatno svima najvažnije jeste to što je sav sadržaj u potpunosti lokalizovan – sve serije i filmovi dostupni su sa srpskim titlovima, a sadržaj za decu je sinhronizovan.

Pored sajta, HBO GO možete gledati na mobilnim telefonima preko aplikacije, tabletima, smart televizorima, Apple TV-u i preko Chromecasta.

Korisnicima su na raspolaganju najpopularnije HBO serije, među kojima su Igra prestola, Seks i grad, Žica, Porodica Soprano, ali i neke od najboljih serija današnjice: Sluškinjina priča, Tvin Piks, Vavilon Berlin samo su neki od naslova koje možete gledati odmah.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara