Prati nas

HBO GO od danas dostupan u Srbiji: gledajte serije i filmove sa prevodom

Televizija

HBO GO od danas dostupan u Srbiji: gledajte serije i filmove sa prevodom

Ako ne znate gde da pogledate sve epizode serije Igra prestola sa prevodom, imamo rešenje: HBO-ova internet usluga videa na zahtev, HBO GO, od danas je dostupna svim korisnicima u Srbiji, direktno putem sajta HBOGO.rs.

Do sada je ovaj servis bio dostupan samo pretplatnicima preko kablovskih operatera, dok je kao samostalan servis mogla da se koristi u SAD-u i nekoliko evropskih zemalja. Danas se tom spisku pridružila Srbija, zajedno sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Slovenijom, Makedonijom, Bugarskom i Bosnom i Hercegovinom.

Na HBO GO možete da se pretplatite odmah, preko sajta www.HBOGO.rs. Prvi mesec je potpuno besplatan, nakon čega se usluga plaća 799 dinara mesečno.

Sve je na srpskom jeziku

Ono što je verovatno svima najvažnije jeste to što je sav sadržaj u potpunosti lokalizovan – sve serije i filmovi dostupni su sa srpskim titlovima, a sadržaj za decu je sinhronizovan.

Pored sajta, HBO GO možete gledati na mobilnim telefonima preko aplikacije, tabletima, smart televizorima, Apple TV-u i preko Chromecasta.

Korisnicima su na raspolaganju najpopularnije HBO serije, među kojima su Igra prestola, Seks i grad, Žica, Porodica Soprano, ali i neke od najboljih serija današnjice: Sluškinjina priča, Tvin Piks, Vavilon Berlin samo su neki od naslova koje možete gledati odmah.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top