Helena od obožavalaca ne može da se igra!

Objavljeno: 09.02. 11:31

Helena Jakovljević, šestogodišnja zvezda emisije Kefalica svojim simpatičnim i duhovitim komentarima o ljubavi i životu uopšte, stekla je popularnost na regionalnom nivou. Ipak i popularnost ima svoju cenu, pa mala Helena ne može na miru da izađe ni ispred zgrade da se igra, kao sva druga deca.

“Nismo očekivali da će sve ovo biti tolikih razmera. Helenu stalno zovu da gostuje u televizijskim emisijama, čak i u Bosni. Mi se svima zahvaljujemo na pozivu, ali mi samo želimo da Helena može da živi normalan život. Nama je narušena privatnost jer ona više ne može normalno da izađe ispred zgrade da se igra”, rekla je Helenina mama Maja za 24 sata.

 


Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

7 komentara

 1. pavlovska96@open.telekom.rs'

  Affirmative

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 17 Thumb down 58

 2. asdfafaf@gmail.com'

  Nickii

  @Affirmative
  ‘terali’ su je zbog toga sto nisu znali da ce to prerasti u ovo sto prerasta. Pa koliko druge dece je bilo u Kefalici pa nikom nista? Niko ne zna ni kako se zovu. Kefalica nije emisija koja zeli da decu ucini poznatima ili tako nesto, vec obicna simpaticna emisijica u kojoj deca iskazuju svoja misljenja. Igrom slucajeva, Helena je postala zanimljiva svima. I to je ok, dok ima neke granice. Ali ona je na prvom mestu DETE i treba da ima detinjstvo, ne da joj bude uskraceno zbog medija i slicnog. Naravno da nisu roditelji krivi, krivi su mediji koji gledaju samo kako da zarade tj na kome da zarade pare.

  Thumb up 69 Thumb down 3

 3. hodzic.lejla1999@gmail.com'

  Inna'

  Preslatka je :)

  Thumb up 42 Thumb down 1

 4. savicevic.nadja@gmail.com'

  @Ja@SaM@NeKo

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 9 Thumb down 23

 5. tatjana_95@live.com'

  Superego

  eto šta se dogodi kad se deca eksploatišu

  Thumb up 16 Thumb down 17

 6. jeca.the.beauty.queen@gmail.com'

  Jelena

  Preslatka je :)

  Thumb up 7 Thumb down 0

 7. like.a.style@hotmail.com'

  Ena

  Kako je medena :)

  Thumb up 3 Thumb down 0