Prati nas

Jelena Karleuša o prevari: Nije bitan seks već porodica

Vesti

Jelena Karleuša o prevari: Nije bitan seks već porodica

Uprkos tome što borave na suprotnim stranama sveta, Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju stabilan brak kojem mnogi zavide. A pevačica je otkrila da li se plaši da prevare.

Na pitanje da li se pribojeva da će je Duško zameniti mlađom ženom, Jelena je potvrdno odgovorila, dodajući da je bitno to što se i Duško plaši istog scenarija.

“Pa ko kaže da će on mene da zameni? Postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, ali i kod žena. Šta ako mene uhvati? Zameniću ja njega. Tako da ne znam zašto se meni ne postavi to isto pitanje. Zašto muškarci uvek da nalaze mlađe, a žene ne mogu mlađe muškarce? To je seksizam. Naravno da se plašim toga, ali plaši se i Duško. Sve dok se zajedno plašimo, znači da postoje ljubav i emocije. Čuvamo se tako što nismo non-stop zajedno, pa se uželimo jedno drugog”, rekla je ona, pa dodala da je seks kao prevara jeftina i prevaziđena stvar.

“U braku je bitno pored strasti, seksa i ljubavi nešto mnogo jače – porodica. Seks je jeftina i prevaziđena stvar u današnje vreme. Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali prevariti porodicu, to je izdaja i to je prava prevara”, kaže Karleuša, piše Kurir.


2 komentara

2 Comments

  1. Jej Kej

    06. 11. 2018. at 19:37

    Ma praši DUško sve po belom svetu. Karly živi u zabludi

  2. kleo

    07. 11. 2018. at 18:10

    samo ti plasiraj te nebuloze o sretnoj porodici i izmislja kao i sve ostslo. Dule te vara gde stigne a sko te on ostavi tesko ces naci nekg jadnika da te trpi em si ruzna em si zla. a i svi se vec sprdaju na tvoj nacin tako da krki, sretno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top