Prati nas

Jelena Karleuša progovorila o selidbi u Englesku

Vesti

Jelena Karleuša progovorila o selidbi u Englesku

Nedavno su se pojavile informacije da je Duško Tošić dobio višemilionsku ponudu da pređe da igra za jedan engleski klub. U slučaju da prihvati tu ponudu onda bi se cela porodica Tošić preselila u London. A na ovu temu je prvi put progovorila i Jelena Karleuša.

Naša pevačica je potvrdila da je Duško dobio ozbiljne ponude od velikih klubova, ali dodaje da joj se ne sviđa ideja o njegovom prebacivanju.

”Mnogo se priča o toj Engleskoj. Duško ima velike, ozbiljne ponude, ozbiljnih svetskih klubova. Bešiktaš je šampion, a on je tamo mega zvezda. Moje mišljenje je da on tu i treba da završi karijeru – tamo gde je napravio najveće ime, najveći uspeh. Mslim da se on slaže sa mnom. Ja obožavam Englesku, ali čupati sad nas iz korena i kao porodicu, i opet iznova se dokazivati… mislim da je i njemu teško. On sad u januaru puni 33 godine, mislim da je finale i kruna njegove karijere upravo Istanbul’’, rekla je Jelena u emisiji Glamur.3 komentara

3 Comments

 1. Onlythebrave

  09. 01. 2018. at 17:03

  Dobro je rekla.

 2. Sreta_Steta

  09. 01. 2018. at 19:19

  Ma sta je dobro rekla…Naravno da bi njenom muzu bilo tesko da pocne sve iznova, ali ovde je poenta- ona i- njena- karijera. U Londonu nikada ne bi proslo to njeno surlikanje i bila bi vrlo verovatno proglasena za maskotu godine. U Turskoj i Srbiji, gde je cile-mile ojhaaa-haaa turbo gnjechi gnjechi i dalje u korenima naroda, u Londonu to nije. To bre tamo kulturan undreground svet. Muzika. Akademci. Kakvo crno bre arlaukanje i polugolo bacaknje po sceni sa podbratkom.

 3. Sreta_Steta

  09. 01. 2018. at 19:25

  Mogla bi u Ceskoj da izvodi eventualno polku uz orkestar, i to je to.
  U Americi se skupe rodoljubi Srbije i iznenadjeni stranci, da vide sta to pati u turbo tekstovima ritmu, i to je to, tri dana gosta dosta. Crnci je gledaju jer eventualno vide da to moze da se bori u getu.
  U Londonu joj to nece proci niti jedan dan. A naravno da ce pokusati gospa da izdrnda neku slavu, pa makar medijsku. Guardian pise kako je radiJacija Cernobilja stigla i do Srbije, polako ali sigurno imamo sampione. :D
  Posle nje dodje i Didi J pa se tamo sude na londonskom sudu.
  hahahahahahaa. Ako ako, treba i nas srba da ima, uveseljavamo planetu.
  Napaceni jesmo, ali pravi smo baloncic tresh umetnosti.
  Iskreno,
  Sreta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top