Karleuša pisala poslednju kolumnu!

Na žalost jednih, ili na sreću drugih, Jelena Karleuša danas je napisala svoju poslednju kolumnu za dnevni list Kurir.

Karleuša je sa velikim brojem okupljenih novinara iz zemlje i regiona razgovarala o svojoj kolumni, nakon čega je i napisala svoju poslednju kolumnu, koja će biti objavljena 8. novembra. Jelena kaže da je zadovoljna, budući da je svojim pisanjem pokazala da nije samo “glupa” plavuša!

“Ponosna sam što sam plavuša, iako kad se kaže plavuša to mahom ima negativnu konotaciju – to je nepravda prema svim plavušama. Deo sam estrade i šou biznisa, gde važe drugačija pravila i postoje određene predrasude, na primer da je estrada puna neobrazovanih, nepismenih i nekulturnih ljudi. Ima puno onih koji su sve nas gurnuli u isti koš i napravili da estrada bude ružno i neprijatno mesto. Tvrdim da na estradi ima divnih ljudi, jako kulturnih i pristojnih, koji nažalost ne mogu da dođu do izražaja.”

Karleuša kaže da nije zaradila na pisanju kolumne jer ne naplaćuje svoje reči!

“Od pisanja kolumne nisam dobila nijedan dinar. Hranim se isključivo od svog posla. Zarađujem na drugi način, ne naplaćujući svoje reči. Ako sam ijednu osobu preobratila u mog fana, sa ovom kolumnom sam uspela.”


Iako će neki za nju reći da je luda, hrabra ili glupa – pevačica kaže da nju svi treba da prihvate onakvom kakva jeste!

“Sve ovo što sam pisala donelo mi je puno problema. Smatram da nijedna javna ličnost ne bi bila ovoliko luda i hrabra. Može to neko da nazove i glupošću, ali jednostavno to sam ja – voleli me ili ne voleli, prihvatite me onakvu kakva jesam. To je tolerancija.”

S obzirom na to da je Slađana Milošević u otvorenom pismu Olji Bećković Jelenu nazvala plagijatorkom, budući da se ona za iste društvene probleme zalaže već dve decenije, JK kaže da rokerka to nije radila na pravi način!

“Slađana Milošević ne bi trebalo da se hvali time da dvadeset i nešto godina propagira određene stavove, a da ne bude pozvana u emisiju Olje Bećković, za razliku od mene, koja sam napisala par kolumni i pozvana sam. Slađana je tim postupkom skrenula pažnju na to da je uzalud potrošila dvadesetak godina, ne učinivši ništa.  Iz svega toga, nameće se zaključak da ona to nije radila na pravi način ili na način koji marketinški nije bio dovoljno dobar.”

A šta je Jelana napisala u svojoj poslednjoj kolumni, otkrijte narednog ponedeljka… :)

Faris Yuma

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.