Prati nas

Khloe, Kourtney i Kim otputovale u Japan, ali to se nije dopalo fanovima

Bizarno

Khloe, Kourtney i Kim otputovale u Japan, ali to se nije dopalo fanovima

Fanovi su zabrinuti za zdravlje trudne sestre.

KimKhloe i Kourtney Kardashian otputovale su početkom nedelje u Japan, ali poznate sestre izazivaju pažnju čak i zbog običnog putovanja.

Mnogi su na društvenim mrežama napali Khloe zbog toga što je otputovala tako daleko, a u osmom je mesecu trudnoće. “Zašto ideš na putovanje, a u osmom si mesecu trudnoće? Nije ti to baš pametno”, komentarisali su fanovi kojima je posebno zasmetalo to što se Khloe stalno žali koliko joj je teško jer je u drugom stanju.

“Trebalo bi da prestaneš sa kukanjem oko toga da ne možeš da hodaš zbog trudnoće. Čini se da ti ništa ne fali kad si u Japanu.” besno su prokomentarisali neki od pratilaca TV zvezde.

Drugi su svoj bes usmerili na Kim koja je pre mesec i po dana dobila kćerku Chicago. “Imaš decu i novorođenče, a ti napustiš zemlju zbog posla”, bili su glasni fanovi.

Kao i uvek, bilo je i onih koji su stali u njihovu odbranu pa su tako mnogi poručili da je Khloe sigurno dobila odobrenje od doktora da sme ići na put, te da nikako ne bi ugrozila zdravlje deteta.

1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    01. 03. 2018. at 15:44

    Ako je Kloi Kardašijanka, ja sam onda papa. Evidentno je da su KIM, KORTNI I ROB OD ISTOG OCA dok sa Kloi nije slučaj. Nju je napravio neki beli nosonja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top