Prati nas

Krvavo i jezivo ubistvo: Iscureli spojleri ‘Ubice mog oca’

Serije

Krvavo i jezivo ubistvo: Iscureli spojleri ‘Ubice mog oca’

U novoj epizodi ‘Ubice mog oca’ nas čeka scena kao iz ‘Igre prestola’

Pažnja ostatak teksta sadrži bitne spojlere iz serije Ubice mog oca

Večeras će se emitovati još jedna epizoda hit serije Ubice mog oca, a na internetu su se već pojavili bitni spojleri – ozloglašeni advokat Miloš Rončević, koga igra Andrija Milošević, će biti ubijen na jezivi način.

Čini se da da su kreatori Ubica mog oca uzeli stranicu iz knjige Igre prestola, jer smrt lika Andrije Miloševića jako podseća na smrt zločestog Ramsayja Boltona. S tim što su Ramsaya pojeli gladni kučići, a advokata Rončevića će svinje.

Javnost je do ove informacije došla zahvaljujući klipu koji je objavio mladi glumac koji je učestvovao u pravljenju ove scene. Zanimljivo je to što je jeziv vrisak Miloševića u toj sceni naknadno snimljem, a to je umesto Andrije učnio drugi momak.

Upravo taj dečko je objavio bitan spojer i video, uz opis: ”U narednoj epizodi serije Ubice mog oca, imam čast da umrem kao Andrija Milošević”.

Zanimljivo je to što Andrija nije prvobitno planiran da glumi ovu ulogu. Producenti su želeli Gordana Kičića, ali on je odbio ponudu upravo zbog ove scene, ali i scene u kojoj policajka metlom siluje adokata iz osvete što su kriminalci napastvovali njenu koleginicu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top