in

Ksenija Pajčin: postoji šansa da se pomiri sa Filipom?!


Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin posle raskida sa Filipom Kapisodom, čudnog ponašanja u emisiji „Vi pitate“ i snimanja spota za pesmu „Farsa“, se sredila malo i dala jedan iskren intervju za časopis Story. Pričala je kako je prebrodila težak period kada je nedavno njen otac bio podvrgnut operaciji tumora, kao i  o svom odnosu sa Filipom Kapisodom i o mogućnosti da se s njim opet pomiri.

Iz ovog intervjua sam zaključila da Ksenija zaista želi da se promeni i da pokaže da je ona mnogo više od seks simbola. Evo vam najbitniji delovi razgovora sa Ksenijom, pa i vi vidite da li je ona iskrena ili je ovo još samo jedna njena faza „Šalim se“.

Story: Odnedavno o vašoj karijeri brine novi tim saradnika. Zašto ste se odlučili za takvu promenu?

Ksenija: Sa novim producentom Markom Mahonijem upoznala sam se slučajno, nakon što mi je sramežljivo ponudio pesmu Pizza koja mi se odmah dopala jer je tekst dvosmislen. Nedavno su mi uradili baladu Farsa čiji sadržaj pomalo govori i o mom životu, a snimila sam je i sa simfonijskim orkestrom, što je san svake pevačice, a meni kruna dosadašnje karijere. Prvi put u svojim numerama pokazujem ranjivost, delimično razočarenje u muškarce, ali i da sam nežna žena, a ne kamen i muškarača. Otkrila sam svoje pravo lice – spoj inteligencije i lepote, ali ostajem pri stavu da svima istinu govorim u lice. Svesna sam da me gledaju kao seks simbol, ali smatram da je vreme da pokažem i da neretko patim, volim duboko i svim srcem. Do sada sam predstavljana kao jaka žena koja se igra s muškarcima kao rečima u pesmama, ali vreme je da se to promeni.

Story: Jeste li se sreli sa Filipom nakon njegovog izlaska iz rijaliti šou-programa Veliki brat VIP All Stars?

Ksenija: On mi je veoma drag i uvek ću ga na neki način voleti jer smo mi srodne duše. Filip je jedan od retkih muškaraca koji me je razumeo i voleo svim srcem.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Story: Ima li istine u medijskim napisima da on pati za vama?

Ksenija: Ja to nisam rekla niti o tome želim da pričam jer su mi emocije pomešane.

Story: Postoji li šansa da vas dvoje obnovite vezu?

Ksenija: Reći ću samo da sam svojeglava i tvrdoglava i da niko ne može da predvidi moj sledeći potez.

Story: U emisiji Vi pitate na TV Pink izjavili ste da se niste ustezali ni da ga ošamarite. Jeste li se šalili ili govorili istinu?

Ksenija: Ta priča je rezultat višednevnog nagađanja u vezi s tim da li je Filip inteligentan ili nije. U šali sam rekla da nije i pomenula da sam ga šamarala u želji da emisija bude skandalozna, a njen ishod zapravo je ispao stravičan. Ne kajem se zbog toga, ali mi je krivo što su to iskoristili pojedinci koji su meni lično pričali kako je Filip glup. Ja sam ga branila sve vreme i isticala da ima divnu dušu.

Story: Da li to znači da niste bili ozbiljni ni kada ste rekli da je žigolo?

Ksenija: Naravno da sam se šalila kada sam to rekla. On je, kao i ostali, u kuću ušao zarad daljeg napredovanja u karijeri, ali i novca. Filip je svoj boravak tamo shvatio kao zezanje.

Ostatak teksta možete pročitati i u časopisu Story, ali je ovo najbitnije što je rekla. Baš me zanima šta će se desiti između njih dvoje. I da li će se i ona smiriti ili ćemo i dalje moći da gledamo, a  većina muškaraca da uživa u ovakvim njenim fotkama i privlačenjem pažnje.

Ksenija Pajčin