Prati nas

Lady Gaga ipak neće glumiti Donatellu Versace: Evo i zbog čega

Serije

Lady Gaga ipak neće glumiti Donatellu Versace: Evo i zbog čega

Prošlog novembra pojavili su se navodi da će Lady Gaga glumiti Donatellu Versace u trećoj sezoni serije American Crime Story, koja će obrađivati temu ubistva modne ikone Giannija Versacea 1997. godine u Majamiju.

Ali izgleda da su ovi zveštaji bili pogrešni jer je izvršni producent serije Ryan Murphy nedavno otkrio da Gaga nikada nije bila u planu da se pojavi u drami kanala FX. Murphy je u razgovoru sa novinarima na pitanje da li će pop zvezda tumačiti ulogu poznate dizajnerke jednostavno odgovorio: “Ne”. Producent je takođe za Variety otkrio razloge zbog kojih Gagu nećemo gledati na malim ekranima. “Ona mi je prijateljica. Ali sledeće godine je veoma zauzeta – pevaće na Super Bowlu, snimaće film A star is born i mislim i da kreće na turneju. A kada snimate seriju o Versaceu, potrebno je da se obavežete pet meseci jer se snimanje odvija širom sveta. Tako da mislim da sa njenim rasporedom to ne bi bilo moguće. Ali voleo bih da nešto u budućnosti snimimo zajedno”.

Lady Gaga je za mnoge bila savršen izbor, ali ostaje za vidimo koga će Murphy angažovati za ulogu Versaceove sestre Donatelle.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top