Connect with us

Ljupka Stević: Da sam Hrvatica ne bi mi se niko smejao zbog dueta sa Snoop Doggom

Extra

Ljupka Stević: Da sam Hrvatica ne bi mi se niko smejao zbog dueta sa Snoop Doggom

(foto:sreenshot)

(foto:screenshot)

Ljupka Stević je pre nekoliko godina izazvala veliku medijsku pompu kada je postala prva pevačica sa naše estradne scene koja je snimila duet sa legendarnim američkim reperom Snoop Doggom.


Ona je sinoć, tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, priznala koliko je bila razočarana reakcijom svojih sunarodnika na ovaj njen uspeh i još uvek joj nije jasno zbog čega se uvek trudimo da nipodaštavamo sve što potiče sa naših prostora. “Recimo da je neka Hrvatica uradila jedan takav projekat, oni bi je sigurno veličali. Čak bi naši mediji takođe veličali pomenutu pevačicu, međutim ja sam stvarno dočekana na nož i od strane medija i od strane publike.”

“Mislili su da je fotomontaža, da zapravo ja nisam ni snimila duet sa njim, eto do koje mere je to čak išlo”, dodala je pevačica.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. niko

  22/02/2017 at 2:21 pm

  Pa da je snimila Hrvatica, logicno da bi je velicali kad bi pesma bila dobra… Sto kod tebe nije slucaj…

 2. tamo daleko

  22/02/2017 at 3:24 pm

  Ove pevaljke cim su neuspesne i smesne odmah svoju glupost pravdaju nekom navodnom srpskom zatucanosti i neshvacenosti. I drugi narodi su joj se smejali u komentarima na youtube . Ako zeli da nesto snima na stranom prvo treba dobro da izgovara taj jezik

 3. mika

  22/02/2017 at 7:33 pm

  Negativni komentari su pisani organizovano. I to se jasno vidi. To znaci da su neciji botovi bili aktivni. Razlog ne znam. Mozda nije htela da plati za dobar PR, ili ne podrzava neku stranku.

 4. :/

  23/02/2017 at 12:30 am

  Jeste joj pesma glupa, ali nije nista gluplja od ostalih pesama tog tipa. U svakoj zemlji ima tog treša. Ali ljudi ne trose svu energiju koju imaju da bi pljuvali po svom narodu. Mi nikada ne cenimo tudji rad, pogotovo ako nam je taj neko sunarodnik. Odatle nam I ono, da košiji crkne krava.

 5. Smrca

  23/02/2017 at 2:44 pm

  Aman zeno, poznata stvar je da Snoop snima sa bilo kime ko je spreman da plati. Ni on sam ne zna sa koliko lokalnih pevaljki iz razlicitih krajeva sveta ima duet.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top