Ljupka Stević tvrdi da nije skandal majstor, odbija da priča o generalu kome je razbila kola

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljupka Stević jedna je od estradnih ličnosti koja je obeležila 2020. godinu kada je na nesvakidanji način raskinula sa dugogodišnjem partnerom generalom Dragišom Simićem, nakon što je saznala da je vara.

Vreme je prošloo, a pevačica je sada istakal kako ne želi više da priča o tom skandalu, niti da pominje ime bivšeg dečka.

„Volela bih da ostavim to iza sebe. Ne želim da govorim javno o tome, jer sam to prevazišla. Kraj je defintivno sa celom tom pričom iz septembra prošle godine. Mnogi me nazviaju skandal majstorom. Polovina ljudi zna da sam kulturna i fina cura, ime govori kakva sam osoba. Svako ko me poznaje to kaže. To je bio nalet emocija. Ljudi, kraj je. Ne želim da se vraćam na taj period. U tom periodu sam morala da govorim javno, bez zadrške, bila sam iskrena. Sramota me da se ponovo vraćam i da prolazim kroz taj period. Ne gledam snimke, ne čitam izjave koje sam davala, idemo u neki novi život. Lepo sam započela ovu 2021. godinu“, rekla je pevačica u „Pulsu Srbije“.

Ljupka je otkrila da nije u vezi, da je se muškarci plaše i da joj na društvenim mrežama najčešće pišu žene.

„Mislim da su muškarci jako povučeni kada sam ja u pitanju, imaju neku dozu odbojnosti. Verujem da se plaši. Postoji vid nekog straha. Ukoliko budem u nekoj vezi ja ću reću kakav me je muškarac osvojio. Na mrežama mi pišu devojke koje prolaze kroz težak životni period, traže savet. Treba da gledaju od mene kako ne treba. Kada ne mogu da se izbore sa raskidom pitaju me „Kako možeš da se smeješ, da izgledaš tako“, ja ih bodrim da to prevaziđu“.

Ljupka Stević u septembru prošle godine bila je u žiži javnosti, nakon što je napravila krš i lom nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom generalom Dragišom Simićem.

Ona je na Instagramu otkrila da, Dragiša Simić, „ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali“, nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila. Ona je kasnije izjavila da nije demolirala kola, ali da jeste nokautirala generala.

POSLEDNJE VESTI