Ljupka Stević provocira generala Simića: Džukela je dobila šta je zaslužio

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljupka Stević koja se našla u žiži interesovanja kada je svom bivšem ljubavniku generalu Simiću razlopala čak dva automobila, još jednom se osvrnula na njihovu vezu i otkrila da li se kaje zbog onoga što je učinila.

Naime, Ljupka je bila specijalni gost u emisiji „Brak na neviđeno” i tom prilikom pevačica je izjavila da je tužno što ju je situacija sa Simketom proslavila, ali da je general zaslužio i više od onoga što je dobio.

„Mene je parking proslavio. Ništa gore za jednog pevača koji 10 godina snima pesme, i onda razlupa dva auta i onda cela nacija zna za tebe. Ja sam Ljupka, jedna dobrica, to što se desilo, desilo se, neće se ponoviti, šteta je materijalna, svima su glave na ramenima, tako će biti i ovog puta,“ rekla je Ljupka u emisiji „Brak na neviđeno” i naglasila:

„Da je bilo još vozila, stradala bi i druga vozila. Čovek je ispao džukela, malo je to što je dobio.“

„Žao mi je što sam prošla medijski linč, kažu da sam bila obična ljubavnica, ali nisam, ja to ne mogu da prihvatim,ja sam bila deset godina ljubav tog čoveka. Opet bih bila sa njim da mogu da vratim vreme, jer znam kakva je to ljubav bila. Ali sebi sada da pravim pakao od života, ne, nikako,“ zaključila je pevačica.

POSLEDNJE VESTI