Ljupka Stević priznala da je lagala policiju

Foto: Screenshot

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Screenshot

Ljupka Stević gostovala je sinoć u jednoj emisiji povodom nedavnog incidenta koji je izazvala osvetivši se bivšem emotivnom partneru, policijskom generalu Dragiši Simiću.

Pevačica je tom prilikom iznela detalje koji su do sada bili nepoznati javnosti, između ostalog priznavši da je slagala policiju.

“Priznajem, lagala sam policiju. Ja sam rekla da ja ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posekla. Totalno sam izmislila i dala tu izjavu. Sve sam uradila zbog tužilaštva da bih dobila blažu presudu. Prvi put dajem izjavu i na prvu lažem. Rekli su mi: ‘Hajde ti objasni šta se desilo’, pa sam kazala kako sam htela. Priznajem, eto, tako je bilo”, rekla je Ljupka, pa se osvrnula i na svoj odnos sa generalom Simićem.

“On je trebalo da sa mnom razgovara. Tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. To su dva automobila i Dragiša Simić. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dve puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina je ovo razočarenje. Planirala sam budućnost. Naša veza trajala je malo manje od devet godina,“ nastavila je.

„On je čovek oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Verovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni poslednji koji se zabavljaju u 21. veku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al’ nažalost auto bruji, pa se ne čuje kako bih volela”, ispričala je ona.

Podsetimo, Ljupka Stević je u noći između četvrtka i petka prošle nedelje u naletu besa i ljubomore demolirala dva automobila policijskog generala Dragiše Simića, prilikom čega je i sama zadobila povredu ruke.

Pevačica je sve to objavila na Instagramu, a epilog priče je zabrana prilaska Simiću na mesec dana, koju joj je odredio sud.

POSLEDNJE VESTI