Search
Close this search box.

Video: Nakon generala Simića, Ljupka Stepić opet olupala automobile

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljupka Stević, koja je proteklih nedelja u centru pažnje javnosti kada je svom bivšem partneru, policijskom generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila.

Da stvar bude još gora, ona je prošle nedelje slupala još jedan automobil, ali ovog puta od sarajevskog voditelja Mema Haljevca tokom snimanja njegove emisije u Beogradu.

Na internetu je danas osvanuo video snimak sa lica mesta, na kojem se jasno vide uništena kola.

Podsetimo, Memo je nedavno za portal Nova.rs ispričao kako je došlo do nezgode.

“Došao sam u Beograd da snimim nekoliko emisija, a između ostalog i sa Ljupkom. Sve je fino počelo, ćaskali smo, a onda je ona želela da uzme volan i provoza nas.“ počeo je on.

„Znajući da je odličan vozač, bez problema sam joj ustupio mesto. U jednom momentu pokušala je da se parkira i naletela je na parking stubić koji se podigao na senzor. Otišao je ceo prednji deo. Sreća u nesreći je što su su se zatekli fini ljudi, pa je njih desetak prišlo i pomoglo,“ rekao je Memo.

„Kola su prebačena kod majstora samo površinski da se srede da bih mogao da se vratim nazad za Sarajevo. Šteta je oko 650 bosanskih maraka. Šta god da bude, bar je uspelo nešto da se snimi”, završio je voditelj.

POSLEDNJE VESTI