Search
Close this search box.

Ljupki Stević prete: „Ućuti ili si gotova”

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljupka Stević prolazi kroz pravi pakao otkako su je po treći put opljačkali. Ajd’ što su iz stana izneli bukvalno sve vredno što je imala, sada joj stižu poruke u kojima joj prete da će je prebiti i unakaziti.

Ona je i ovaj slučaj prijavila policiji, ali za sada pomaka nema.

Ljupki Stević prete!

„Njoj je sve krenulo po zlu u proteklih mesec i nešto. Baš smo pre neki dan pričale i tada mi je rekla za te pretnje. Postoji mogućnost da je neko samo sprda, ali šta treba da se desi da ti budeš dokon, otvoriš lažne profi le i nekom pretiš da ćeš ga ubiti, prebiti, da ga niko neće prepoznati“, kaže Ljupkina prijateljica za Svet i dodaje:

„Kada su je opljačkali, ona nikog nije spomenula, nije rekla na koga sumnja, bukvalno nijedno ime nije izgovorila, tako da tu nema razloga da se bilo ko nađe ugroženim.“

https://www.instagram.com/p/CR9yOm8qy8b/

„Vidim da joj baš nije svejedno. Sama živi. Mama je bila kod nje malo posle pljačke. Ona kasno noću dolazi kući sa nastupa, pa je l’ treba da se okreće za sobom i vidi da li je neko prati ili da stavlja rešetke na prozore i reze na vrata? Ili da uvek neko ide sa njom gde god da krene? Kakav je to život“, zaključila je ona.

POSLEDNJE VESTI