in

Nakon lupanja automobila, Ljupka Stević očajna: Ako treba idem u zatvor

Inspektore molila da je vode u zatvor

Foto: Screenshot

Pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije D. S., sa kojim je bila u ljubavi 10 godina.

Ona je sada otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

„Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija,“ počela je kroz suze.

 „To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo“, rekla je kroz suze Ljupka.

„Što se tiće tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan“, rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

POGLEDAJTE I: Komšije je snimile: Pogledajte trenutak kada Ljupka Stević razbija automobile generala Simića

„Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom“.

Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.

„Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se ceo svet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila“, rekla je ona u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

Ljupka je otkrila da joj je D. nakon incidetna poslao poruku. „Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam preterala dosta,“ kazala je pevačica.