Prati nas

Marija Šerifović se vraća u Ameriku

Foto

Marija Šerifović se vraća u Ameriku

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Marija Šerifović se nedavno vratila iz Amerike u kojoj je živela određeno vreme. U tom periodu su se pojavile i glasine da je ona na zapad otišla kako bi se podrvrgla vantelesnoj oplodnji, što je pevačica ubrzo demantovala. Ona otkriva da će se u narednom periodu vratiti u Los Anđeles.

“Možemo reći da sam ovde privremeno zbog planova koje moram da realizujem. Ali već u narednom mesecu pakujem kofere i idem u Ameriku na neko vreme”, rekla je Šerifovićka za Blic Plus. Ona je ovog puta odmah naglasila da put neće iskoristi da ode na vantelesnu oplodnju, time što je rekla da nema vremena da postane majka: “Ne znam kud ću pre. Sačekaćemo još dugo na to”.

Let your smile change the world, but don’t let the world change your smile?

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Marija nas je skoro sve šokirala kada je rekla da ne voli žensku decu, te je ovog puta objasnila šta se krije iza tih reči i napominje da nema animozitet prema devojčicama.

“Nemam animozitet, već sam istakla šta bih više volela, ali svakako to baš i ne može da se bira. Istina je da se devojčice odgajaju s mnogo više zebnje i to kažem baš zato što sam žena”, objasnila je Šerifovićka.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top