Connect with us

Marijana Mićić revoltirana ponašanjem novinara napustila konferenciju za štampu
Šokantno

Marijana Mićić revoltirana ponašanjem novinara napustila konferenciju za štampu

Besna na novinara koji je fotografisao njen telefon (foto: Instagram.com/micicmarijana9

Besna na novinara koji je fotografisao njen telefon (foto: Instagram.com/micicmarijana9

U Domu sindikata juče je održana konferencija za novinare povodom premijere predstave Kafana Blakan u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Marijana Mićić.

Glumica i voditeljka je, međutim, zbog incidenta sa jednim novinarem, demonstartivno napustila konferenciju. Naime, nakon što je primetila da fotoreporter fotografiše njen telefon, besno mu je odbrusila: “Da li si ti to slikao moj telefon? Da li si ti to slikao moje poruke? Sram vas bilo!”, uzviknula je glumica i napustila salu, prenosi Blic.

Marijana se nakon incidenta oglasila i na Instagramu, gde je potvrdila da je revoltirana napustila konferenciju.

Da, istina je i sram vas bilo! Izvinjavam se svim divnim ljudima koji su došli da podrže pozorište i veliko izvinjenje kolegama sa Kopernikus tv koji su se spremili za izjavu! Žalosno je što je sada ovo tema, a ne premijera predstave Kafana Balkan zbog koje smo se okupili, ali kada se među novinarima nađe smećar koji mi se šunja iza leđa i slika mi sms prepiske, moj jedini odgovor je da napustim konferenciju!”, opisala je događaj voditeljka Pinkovih zvezdica.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    22/03/2017 at 8:38 pm

    Čim je obrisala sliku znaci da je objavila bez Sandrinog znanja. Nina nije u redu to sta radis. Sandra se ne eksponira i jedina ti dajes slike sa zabave ili kada si u gostima kod Sandre. Sandra zelim ti sve najlepse, retka si osoba koja se ne eksponira. Svaka ti cast

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top