Prati nas

Vesti

Milan tužio Severinu za nasilje u porodici: Pale teške uvrede

Sudski proces između Milana Popovića i pevačice Severine Kojić daleko je od završenog. Pored borbe za starateljstvo, biznismen je sada tužio svoju bivšu suprugu za nasilje u porodici.

Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovekom koji se mora lečiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem…

Pored ovih uvreda u mejlu stoji i pevačicina pretnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svet, da je bednik i nula od čoveka.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i pretnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi.

Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana, piše Blic.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Minaž

  08. 11. 2018. at 19:06

  Pravda za Milana.

 2. mira

  08. 11. 2018. at 20:55

  Ne znam koji im je vrag.

 3. lulu

  08. 11. 2018. at 23:15

  vidim sa Seve prati Zadrugu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top