Connect with us

Muž Bebi Dol ide u zatvor zbog duga od 15.000 evra

Bizarno

Muž Bebi Dol ide u zatvor zbog duga od 15.000 evra

Story

Bebi Dol na sva usta hvali muža Aleksa Todorovića, ali zato krije da je osuđen na godinu dana zatvora. Kako Kurir saznaje, sud je doneo ovakvu odluku jer Todorović na ime alimentacije za sinove Nikolu i Stefana, koje je dobio u braku s bivšom ženom Sandrom, duguje 15.000 evra. Kada su se razveli, sud je doneo odluku da Todorović plaća 20.000 dinara mesečno izdržavanje, ali se on toga nije pridržavao.

“Sandra je tužila bivšeg. Pravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora i četiri godine uslovno,” priča izvor i dodaje: “Nikola je nedavno otišao kod njega i on mu je dao samo 4.000 dinara. I to je sve za šest godina. Ni rođendane sinovima ne čestita.” 

Ova saznanja potvrdila je Sandra.

“Pokazao je svoje pravo lice. Sve što je rekao slagao je. Pre tri dana sam mu poslala poruku da deca dođu kod njega, a on mi ništa nije odgovorio. Ni čokoladu im nikad nije doneo. Živela sam s njim deset godina, znam ga odlično, samo izmišlja. Okrivljuje moju majku, a žena nema veze s tim što se on ne ponaša odgovorno,” kaže Sandra.

Muž Bebi Dol uveren je da će se spasti zatvora.

Tačno je, osuđen sam zbog neplaćanja, ali to će biti rešeno. Radim na tome. Ne želim ništa više da pričam na tu temu,” kratko je rekao Aleks.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara