Prati nas

Na Karleušin predlog: Menja li Dara Lukasa u Zvezdama Granda?

Vesti

Na Karleušin predlog: Menja li Dara Lukasa u Zvezdama Granda?

Budućnost popularnog takmičenja je i dalje pod znakom pitanja

O budućnosti Zvezda Granda se već mesecima spekuliše u medijima. Zbog svađe Ace Lukasa i Jelene Karleuše, pevačevo mesto u žiriju se dovodi u pitenje, naročito jer je dobio i primamljivu ponudu od Pinka. A u slučaju da pređe na ružičastu televiziju, gde bi bio deo rijaliti programa Zadruga 2, na njegovo mesto će doći Dara Bubamara i to na predlog Jelene Karleuše.

Kako prenose domaći mediji, zvanična odluka će biti doneta u ponedeljak 3. septembra za kada je zakazan sastanak tima. Ovu informaciju je na neki način potvrdio i izvor blizak Dari.

‘’Dara se baš potrudla da dotera liniju i zbog nove pesme, koju će izbaciti sa svojom drugaricom Jelenom Karleušom, ali  i zbog mogućeg ulaska u žiri Zvezda Granda. Nije tajna da je Karleuša u strašnom ratu sa Acom Lukasom i da ne želi da oboje sede u žiriju. Kako će se to rešiti, saznaćemo tek 3. septembra, kada će Saša Popović održati sastanak sa svim članovima ekipe. Tada će se konačno znati da li Lukas zaista odlazi iz Granda i ide na Pink, gde će u Zadruzi 2 praviti muzičko takmičenje. Ako se to desi, Dara uskače na njegovo mesto. Karleuša se tome unapred raduje’’, rekao je izvor za novi broj magazina Svet.
2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    01. 09. 2018. at 11:58

    A kad JK odluči da nekog smeni, onda se zemlja otvara?! Ma dajte, Lukasa nikakva JK ne može da makne iz ZG ako to ne želi, a Dara Bubamara može da sedi umesto Ane Bekute koja je smor.

  2. Ex faca

    06. 09. 2018. at 12:45

    Jdan od retkih termina kad više volim da gledam Vučića nego Karleušu, Radojku i Lukasa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top