Prati nas

Nakon priča da je kopira, Zorica Brunclik iznela mišljenje o Jeleni Karleuši

Extra

Nakon priča da je kopira, Zorica Brunclik iznela mišljenje o Jeleni Karleuši

(foto: Instagram/karleusastar/zb_fanpage)

(foto: Instagram/karleusastar/zb_fanpage)

Kada se u septembru ove godine Jelena Karleuša pojavila na snimanju Zvezda Granda sa pink perikom, mnogi su zapazili sličnost sa njenom koleginicom Zoricom Brunclik, što je plavokosoj pevačici zasmetalo, pa je brzo odustala od ovog trenda, koji je nju samu pre podsećao na pevačice iz svetskog šoubiznisa, koje su ponele ovu neobičnu boju kose.

“To za mene može da bude samo uvreda, s obzirom na to da ovakva riba, mnogo mlađa, mnogo bolja, svetski poznata, može da bude samo uzor starijim koleginicama, pa čak i onima koje imaju drugačiju boju kose. Nemojte da me vređate”, izjavila je tada Jelena.

***Ukoliko ste propustili:  Dara Bubamara uvredila Zorica Brunclik i Draganu Mirković (VIDEO) ***

Iako su mnogi pomislili da će ta izjava iznervirati Brunclikovu, ona se, tokom intervjua za Kurir, našalila na konstataciju novinara da je ona u Pinkovim Zvezdama ono što je Karleuša u konkurentskom muzičkom takmičenju zbog dizanja rejtinga, rečima: “Aha, znači samo u tom pogledu. Nisam tako dobra riba kao ona? To mi je jako važno. Mislila sam da me poredite u smislu da li sam dobra riba kao ona.”

“Nisam toliko blesava da poredim svojih 60 sa njenih 30 godina”, objasnila je ubrzo Zorica svoju šalu, a na pitanje da tvrđenje novinara da mnogi misle da je JK kopira, ona je, u istom maniru, kratko odgovorila: “Ima i od koga!”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


2 komentara

2 Comments

  1. Blahblah

    24. 11. 2016. at 12:14

    Ovo da nije smjesno bilo bi jadno

  2. tanja

    24. 11. 2016. at 13:05

    koga zanima ova baba? xaxaxa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top