Prati nas

Neizvesna sudbina serije Ubice mog oca: Svađa direktora i producenta!

Serije

Neizvesna sudbina serije Ubice mog oca: Svađa direktora i producenta!

Screenshot

Snimanje druge sezone serije Ubice mog oca završeno je pre nekoliko meseci, no emitovanje još uvek nije počelo zbog svađe između producenta serije Gage Antonijevića i direktora RTS-a Dragana Bujoševića.

Radio televizija Srbije producirala je prvu sezonu ove krimi-drame, ali nisu uspeli da sklope dogovor za emitovanje druge sezone. Bujošević tvrdi da je Antonijeviću ponudio nastavak saradnje, ali u 2018. godini.

“Kada je završeno emitovanje prve sezone, nama je Gaga Antonijević ponudio još dve sezone. Mi smo mu rekli da nemamo para da je snimimo u 2017. godini jer već imamo isplanirane nove projekte. Predložili smo mu da seriju radimo u 2018. Da bismo mu dokazali da ipak hoćemo da radimo, ali kasnije, rekli smo mu: “Evo kupujemo ti scenario za obe sezone.” U tom trenutku nije bio gotov scenario ni za drugu sezonu. Onda je Gaga tražio nekog drugog producenta i našao ga je u Direct mediji,” priča direktor RTS-a i dodaje da niko nije želeo da da novac za prvu sezonu ove serije koja je prošle godine bila najgledanija.

“Antonijević je meni prvo rekao da imaju pare i da pare nisu problem. Posle nedelju dana smo saznali da pare jesu problem i da oni nemaju ćoravog dinara. Morali smo da napravimo neverovatnu ginmnastiku da bismo finansirali tu seriju i da bi se ona pojavila,” dodaje Bujošević.


Sa druge strane, Gaga Antonijević tvrdi da direktor RTS-a laže, zato što mu je još tokom snimanja nudio nastavak saradnje.

“On je iz čista mira slagao da nisam hteo da RTS radi drugu sezonu. Istina je da je on nije hteo, niti mi je ikad ponudio nastavak saradnje, uprkos mojim mejlovima, na koje nije odgovarao. Uložio je 900.000 evra u proizvodnju i marketing “Ubica”, publika ih je prihvatila i gledanost je dosegla neverovatnih 2.400.000. Nakon toga, on umesto mene da kontaktira i sam inicira razgovore o saradnji, odlučuje da se ogluši o sve moje pozive i ponude i primora me da odem u konkurentsku kuću. Znači: stvoriš uspeh i brend i zatim ga iz arogancije ili gluposti prepustiš drugom. Bravo, Bujke,” ispričao je on za Informer.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top