Oni su jedan od najpoznatijih gej parova, a protive se usvajanju!

Objavljeno: 15.03. 21:30

Kontradiktorni? (foto: platine.pl)

Kontradiktorni? (foto: platine.pl)

Modni dizajneri, Stefano Gabbana i Domenico Dolce deklarisani homoseksualci, imaju neobično tradicionalne stavove. Njih dvojica su među najpoznatijim gej parovima u svetu, u vezi su bili čak 23 godine.

Kada su ih u italijanskom časopisu Panorama pitali da li podržavaju gej parove koji žele da usvoje decu, rekli su: “Protivimo se gej usvajanju. Jedina porodica koja postoji je tradicionalna. Bez surogat majčinstva i razmih hemijskih načina da dobijete potomke: život ima svoj prirodni tok i neke stvari ne treba menjati, Decu nastalu veštačkim putem zovem sintetičkom decom. Materica za izdavanje, otac izabran iz kataloga”, poručili su Stefano i Domenico i tako tamošnju javnost ostavili u šoku.

Očekivano, ovakvi stavovi modnih magova naišli su na oštre reakcije na društvenim mrežama, a neke od njih možete videti pretraživanjem hashtaga #BoycottDolceGabbana na Twitteru.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. sasa

    Zasto su obrisani svi predhosdni kometari?..

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.