Prati nas

Opsednut njom: Rada u velikom problemu zbog moćnog političara

Vesti

Opsednut njom: Rada u velikom problemu zbog moćnog političara

Udvaranje moćnog političara je prešlo svaku granicu

Iako je u srećnoj vezi sa kolegom Harisom Bekrićem, Rada Manojlović svakodnevno dobija nove ljubavne ponude. Međutim, jedan moćan i poznat političar je prešao svaku granicu pristojnog udvaranja, pa popularna pevačica zbog njega ima velikih problema.

”Rada je jedna od omiljenih pevačica naših političara. Svi je cene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Verujte da njega ne zanima to što je ona u srećnoj vezi sa Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre pola godine na jednom privatnom veselju gde je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega niti mu je dala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udvara”, ispričao je dobro obavešten izvor za Kurir.

On dodaje i da je pevačica od njega dobila i veoma skupocen poklon, da li da ga je odmah vratila.

”Čim je videla od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji joj je bio na tezgi u inostranstvu i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklone”, priča izvor, pa dodaje da najgore tek sledi.

”Danima ju je zvao, ali ona nije hela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške reči. Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga na svoje mesto. Objasnila mu je da je u srećnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim”, rekao je izvor za kraj.

Ovu priču je potvrdila i sama pevačica, kada je rekla: ”Jao, ne želim da pričam na tu temu. Imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu”.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top