Prati nas

Otvoreno pismo Dijane Janković: Na sceni sam tek sedam godina

Extra

Otvoreno pismo Dijane Janković: Na sceni sam tek sedam godina

Foto: Promo

Foto: Promo

Dijana Janković demantovala je natpise Tračare da je na sceni deset godina, te se u otvorenom pismu osvrnula na svoje mnogobrojne uspehe koje je postigla prethodnih godina.

Pevačica je na svom privatnom profilu koji je otvoren za javnost taksativno nabrojala sve uspehe koje je postigla prethodnih godina, a mi vam izdavajamo najvažnije.

 

Didi je još navela da je sve što se o njoj u Srbiji piše apsolutna laž. Mi ćemo zadržati pravo da se ne uvredimo, jer čitaoci sami mogu da zaključe ko laže. A i što kaže naš narod, ako laže koza, ne laže rog. U to ime, evo jednog video zapisa u kome Didi priča o kozi.

U nastavku prilažemo i čitavo otvoreno pismo mlade izvođačice.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Roxy

  04. 07. 2017. at 12:24

  U svakoj istini ima lazi i u svakoj lazi ima istine. Ni novinari niti iko drugi nemoraju da brinu o kolicini lazi iznetoj ili izrecenoj jer ce uvek i zauvek najveci lazov biti nasa omiljena krlja, tako da ljudi, za nju ste svi amateri, ne uzbudjujte se radite svoj posao i uzivajte ✌️✌️✌️

 2. niko

  04. 07. 2017. at 12:55

  Tračaro, koji BURN ???

  @Roxy
  Ti si baš “Krljin” fan, jel’ da?

 3. acko

  04. 07. 2017. at 12:56

  pa cestitam za 7 godina nijedan nastup nije odrzela to se zove svetska karijera <3

 4. KLEOPATRA

  04. 07. 2017. at 12:59

  DOKAZ KOLIKI SU NOVINARI BAGRA TEŠKA ???????? MALO TI SE ŠUPKAJU MALO TI POKUŠAVAJU UNIŠTITI ŽIVOT

 5. Leo

  04. 07. 2017. at 13:32

  Ova zena ima milione.. i odlucila se da bude pjevacica? Mogla bih da shvatim da zeli da bude modna ikona, da putuje svijetom kad vec ima para, ne bi mi smetalo ni da ne radi nista a da je stalo na TV jer vec imamo takvih osoba i od svega navedenog ona je izabrala da se bavi muzikom i da bude pjevacica??? Totalno gubljenje vremena

 6. bassman

  04. 07. 2017. at 14:18

  Retka osoba koja niti zna da peva, niti igra, niti ima sluha, niti ritma, nit harizme, apsolutno nista, nista , nista, ni mrvicu necega sto bi je stavilo u kategoriju bar zabavljacice, pevacica sigurno u ovom zivotu ne moze da bude. Lepo je to sto ima snove, ali jbg. ne moze sve da se ostvari. Voleo bih i ja da budem svetska zvezda, ali za sve pare ovog sveta ne bi mi to poslo za rukom, tako da se bavim realnim poslom. Savet za Didi, odustani sestro na vreme, niko tvojih scenskih i glasovnih (ne)mogucnosti nije napravio karijeru ni u jadnoj Srbijici, a kamoli preko.

 7. Edgar

  04. 07. 2017. at 14:24

  Jel ova pobegla sa psihijatrije???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top