Prati nas

Paltrow: Mogla sam da umrem nakon pobačaja

Šokantno

Paltrow: Mogla sam da umrem nakon pobačaja

Bolno iskustvo poznate glumice nakon pobačaja

 

Gwyneth Paltrow osnivač je popularnog lifestyle sajta Goop, žena je frontmena grupe Coldplay, Chris Martina i najbolja je drugarica Beyonce, ali ipak Oscarom nagrađivana glumica u nedavnom intervjuu otkrila je šta joj nedostaje.

Glumica filma Iron Man 3, koja je majka devojčice Apple i dečaka Mosesa, progovorila je o jednoj jako bolnoj temi – pobačaju koji se desio pre nekoliko godina. Naime, ona kaže da je za malo mogla da umre i da je to uticalo na formiranje njenog mišljenja o trećem detetu.

“Deca me nagovaraju da im rodim još jednog brata ili sestru. Nikad ne znaš, možda se to i dogodi. Nedostaje mi moja treća beba. Razmišljam o tome. Imala sam loše iskustvo s trećom trudnoćom. Skoro sam umrla i zbog toga se pitam da li nam je sada dobro ili treba da pokušamo sa još jednim detetom”, iskreno je izjavila Gwyneth.

F.Y./Tracara.com
Foto: Bazaar.com3 komentara

3 Comments

 1. i trebala si

  18/03/2013 at 1:17 pm

  ionako zesce smaras

 2. borg

  19/03/2013 at 7:02 am

  “nedostaje mi moja treca beba”…no comment.

 3. boba

  01/08/2013 at 10:39 am

  Ajde zeno cuti i zahvali se bogu sto si ziva ostala,imas tu decicu i gledaj da ih izvedes na pravi put da se ne odaju drogi i porocima i cuvaj svoje zdravlje jer ti toj deci trebas zdrava a ne da ostane troje sirocadi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top