Prati nas

Pansion Dabić na Zlatiboru: Savršeno mesto za odmor sa porodicom

Sponzorisana vest

Pansion Dabić na Zlatiboru: Savršeno mesto za odmor sa porodicom

Ukoliko želite na odmor sa svojom porodicom, da uživate u prirodi i odmorite se, a sve to za vrlo povoljne cene pravi izbor za vas je Smeštaj sa ishranom Dabić na Zlatiboru. Takođe ono što je lepa novost je popust na smeštaj u ovom pansionu u periodu od 10.03 do 25.04. od 15%.

Pogledajte šta vas tamo očekuje.

U sklopu ovog objekta nalazi se 6 apartmana i 3 dvokrevetne sobe. Svaka od soba poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, TV uređaj sa satelitskim programom, telefon kao i bežični internet.

Apartman

Apartman

Restoran je opremljen za goste pansiona, sa isključivo domaćom kuhinjom, gde gosti mogu birati domaće jelo po želji. Uglavnom su to specijaliteti zlatiborskog kraja. Restoran je rezervisan samo za goste objekta. Takođe mozete uplatiti pun pansion u našem restoranu.

Zlatiborski specijaliteti su ovde obavezni

Detalj iz restorana

Ono što je interesantno za najmlađe to je igraonica, u kojoj se mogu igrati preko celog dana, pa nije ni čudno što se Dabić panision najčešće karakteriše kao prodično odmaralište.

Kutak za decu

Tokom leta, aktivno je veliko dvorište  u kome gosti objekta mogu da se odmore. Takođe u dvorištu se nalaze i igračke za decu a u letnjem periodu i omanji bazen.

Dobrodošli!

Dvorište u kom se uživa kada je lepo vreme

Više informacija, slika i kako doći do njih možete potražiti na njihovom zvaničnom sajtu, a posetite i Facebook stranicu Dabić pansiona.

Loading...


Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. alexandar

  19/02/2013 at 7:55 pm

  specijalitet ostalo ne treba :D

 2. s

  20/02/2013 at 3:52 pm

  Nista posebno…

 3. Ivana

  05/03/2013 at 9:24 pm

  Igracke i dvoriste imamo i kod kuce, klackalice na obliznjem igralistu… Kao sto rece @s stvarno ne vidim zasto bih davala novac za tako nesto.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top