Prati nas

Princeza Charlotte ima samo dve godine i bogatstvo od 3.8 milijardi dolara

Bizarno

Princeza Charlotte ima samo dve godine i bogatstvo od 3.8 milijardi dolara

Bogatstvo 2-godišnje princeze procennjeno je na 3.8 milijardi $ (foto: Instagram.com/kensingtonroyal)

Bogatstvo 2-godišnje princeze procenjeno je na 3.8 milijardi $ (foto: Instagram.com/kensingtonroyal)

Princeza Charlotte jedna je vrlo bogata dvogodišnja devojčica. Britanska kompanija za procenu i strateški konsalting Brand Finance procenila je bogatstvo ćerke Kate Middleton i Princa Williama na neverovatnih 3.8 milijardi dolara.

Malena Charlotte vredi više od svog trogodišnjeg brata Princa Georgea, čije je bogatstvo procenjeno na 3 milijarde dolara, ali manje od majke, za koju kompanija kaže da vredi 6 milijardi dolara.

U čemu je zapravo caka? U modi. Čim se u javnosti pojave fotografije Kate ili Carlotte, one navode ljude da kupuju određen bremdove koje one nose. Kada je nedavno, na njen drugi rođendan, objavljen portret princeze, žuti kardigan koji nosi na fotografiji rasprodat je za manje od 24 časa. Ova pojava je poznata i kao Charlottin efekat.

A post shared by @dear_george on

“Ovo je veoma jednostavno uzevši u obzir tržište ženske i muške odeće, a tu se pre svega misli da će Charlotte svojim modnim izborima uticati na mnogo veći broj ljudi nego George, čime će se njen brend i više unovčiti i uvećati njenu vrednost”, rekao je Robert Haigh, direktor marketinga i komunikacija kompanije Brand Finance za Marie Clare.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Ja

    15. 05. 2017. at 19:36

    E to stvarno nije fer :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top