Prati nas

Promena izgleda: Ana Nikolić stavlja salo u usne

Vesti

Promena izgleda: Ana Nikolić stavlja salo u usne

Pošto se vratila na muzičku scenu, Ana Nikolić želi da izgleda što je bolje moguće, pa se odlučila za novu hiruršku intervenciju. Naime, popularna pevečica će u narednom periodu staviti salo sa stomaka u usne.

Ana već neko vreme namerava da se podvrgne ovom zahvatu, jer je taj metod trenutno hit u celom svetu i daje odlične rezultate. Ipak, zbog trudnoće i porođaja je morala malo da pričeka sa tim.

”Krajem godina Ana je bila kod estetskog hirurga, koji joj je objasnio kako izgleda proces ispumpavanja sala, koji se potom ubrizgava u druge delove tela. Ceo proces trajaće svega petnaestak minuta, nakon čega će odmah moći da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Jedini problem je što će nekoliko dana pre intervencije Ana morati da ide na vađenje silikona iz usana. Malo je uplašena zbog toga jer je to vrlo bolan proces. To je klasična operacija, traje oko sat vremena i nakon toga ima deset konaca u usnama”, rekao je izvor blizak pevačici.

Ovo nije prvi put da Nikolićeva radi remont usana. Pre šest godina je, na nagovor prijatelja, na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj izvadila silikone i uradila korekciju usana, ali je tada nastao problem.

‘’Prvih nekoliko meseci sve je bilo u redu, ona su usne počele da se deformišu, pa je morala više pita da ubrizgava silikon kako bi to prikrila i popravila a sada je konačno došlo vreme da se to reši. Vađenje silikona i ubrizgavanje u usne Anu će koštati 2.000 evra’’, rekao je izvor za kraj, piše Alo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top