Prati nas

Rada Manojlović ozbiljno bolesna, zdravlje joj utiče na posao

Vesti

Rada Manojlović ozbiljno bolesna, zdravlje joj utiče na posao

Lekar joj je naredio da izbegava buku, što je nemoguće zbog njenog posla

Pevačica pati od užasnih vrtoglavica i glavobolja Instagram/radamanojlovic

Naša pevačica Rada Manojlović ima ozbiljan zdravstveni problem, jer joj je poremećeno funkcionisanje centra za ravnotežu. Zbog ovog problema joj užasno smeta buka, na koju je osuđena zbog posla kojim se bavi.

Pevačica je ovu informaciju podelila sa novinarima, kada je otkrila da su problemi počeli užasnim vrtoglavicama i padanjem u nesvest.

”Nekoliko puta su mi se desile takve vrtoglavice da nisam znala šta me je snašlo. Par puta sam pala i u nesvest, ali to je, hvala bogu, sve prošlo. Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sednem negde dok to ne prođe. Nekad taj ‘napad’ traje desetak sekundi, a nekad me drži i po nekoliko minuta’’, izjavila je Rada za Informer.

Zbog učestalih problema porodica i prijatelji su je osavetovali da ode kod lekara, koji je ustanovio u čemu je problem. On joj je prepisao odgovarajuću terapiju, i posavetovao da izbegava buku, ali to je zbog njenog posl nemoguće.

‘’Sada uzimam neke lekove, ali su mi rekli da moram da izbegavam buku.  Privatno potpuno izbegavam bučna mesta, a i kada radim trudim se da nisam pored zvučnika. Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram. Kada se sve bude vratilo u normalu, najlakše će mi biti da se ratosiljam te zaštite za uši’’, rekla je pevačica za kraj.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top