Prati nas

Sada i Vendi ima svoj sajt!

Vesti

Sada i Vendi ima svoj sajt!

Vesna Vukelić Vendi

Naša umetnica i povremeni filozof, koja je zaradila svoj prvi novac sa 17 godina baveći se manekenstvom, koja je imala više prvih ljubavi, i koju često možete viđati na vašarima, Vesna Vukelić Vendi ima svoj oficijelni sajt.

Na adresi www.vesnavukelicvendi.com možete pronaći sve o Vendi: njena biografija, foto galerija, diskografija, video, a možete se učlaniti i u njenu grupu na Fejsbuku.

Pa ko voli… :)51 komentara

51 Comments

  1. Goca BL

    07/01/2011 at 2:28 pm

    … Sabrija (Ekremova sestra), skromna, iskrena, neškolovana ali i nesporno prirodno inteligentna žena (za razliku od Vesne) je bez razlike što je po Vesninom mišljenju “neoprimitivac” (šta god to značilo???) bila veoma pristojna, i kako reče voditeljka i dobar sagovornik bez razlike što je prvi put pred kamerama. Žena je došla da pruži podršku svom bratu i da ujedno spriječi, njemu onako pijanom, da se još više izblamira… Šta reći za Vesnu osim da je Farma bila zanimljivija otkako je ona ušla jer svi mi volimo akciju, sa primjesama nasilja i po mogućnosti malo prolivene krvi, ali smo ipak svo vrijeme uz glavni lik koji na kraju ipak pobjeđuje (ne uvijek .. npr. Miloš Bojanić …, ali uglavnom da). Mnogi su zahvaljujući Vesni podigli svoj reiting i čak dogurali do finala (Marijan, Zorana itd), ali bez razlike na sve ove činjenice Vesna ni u kom slučaju nije VIP osoba (kao i još pokoji od sudionika tri Farme do sada), i ne bi smjela biti predmet obožavanja i podržavanja (što će naravno i na sreću biti kratkog vijeka) već naprotiv …, ali SVAKOG ČUDA – TRI DANA … Novi rijaliti šou i Vesna pada u zaborava, kao i svi slični njoj. MOJ FAVORIT JE BILA JOVANA koja ni sa kim nije bila u sukobu, a rejting joj nije morao niko podići, ona ga je sama držala svo vrijeme svojim neospornim kvalitetima … P.S. Nije mi žao što je Katarina pobijedila. Bolje i ona nego Vesna, Marijan, nedajbože Eva ili još neki za koje prije Farme niko nikad nije čuo …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top